WIOLKA1509
Fanka BB :)
Carola niezle zagranie...chyba musisz pogadac z Oliwka
Rurka dobrze ze przynajmniej Lukasz zadowolony:-)
Rurka dobrze ze przynajmniej Lukasz zadowolony:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mąż się nawet słucha i wczoraj zamiast chipsów kupiliśmy jabłuszka i chlebek chrupki pano do chrupania

mój o żadnej diecie słyszeć nie chce, powiedział, że żąda tłustego mięcha i góry ziemniorów
a mi ewentualnie kisielek zrobi
to się dzisiaj zdziwi ryżykiem z warzywami na obiad

dietę to on i owszem, ale na wzrost masy, i chyba działa, bo wczoraj wyjął spodnie z pułki i ledwo się dopiął, i jeszcze brzęczał, ze to po praniu
Przy samej Karoli zeszłam do wagi wyjściowej w 6 tygodni - przy Emi w 4 miesiące i nie mogę zejść do wagi sprzed Karoli - stanęło mi na wadze 70 i ruszyć w dół nie chce ni pierona 
Ale moje szykują się gorsze cholery niż mamusia więc możemy sobie łapkę podać ;-)

Oj czeka mnie odkurzanie
A i się nie pochwaliłam - wczoraj zostałam zmuszona do kupna drugiej suszarki na bieliznę bo już mi zalegała hałda ciuchów do prania a nie miałam gdzie powiesić więc sobie kupiłam tą trzy poziomową kobyłkę na rzeczy dziewczynek - cudo malina 
- 4 kg mięcha mi mama kupiła