• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łojezu Sol nie mów,że od razu te 4kg upieczesz;))??

Emi ma bardzo fajne pomysły-bynajmniej trochę czasu jej zejdzie przy tych biszkoptach-no i jakie dobre 2 śniadanko;))) Daniel na drugie wciągnął trochę płatków kulek czekoladowych duo z biedronki a teraz zażyczył sobie sałatkę-banan i jabłko w kawałeczkach:-D
a jak ta suszarka wygląda-3poziomowa???

reklama
aha a wracając do mężów/partnerów-to mój pracuje jako biurowiec-jest konstruktorem, więc cały dzień za biurkiem i przed kompem-co chwilę marudzi,że go coś strzyka,że kondycji nie ma-brzuszek mu rośnie-więc to co ja chcę zrobić to głównie by też jego zdrówko podreperować;)

Paulina a widzisz to nie wiedziałam że się nie łączy pomidora i ogórka...
Takie sałateczki ze wszystkim co mi przyjdzie do głowy czasem robię:) Ale ja generalnie antytalencie kulinarne jestem (na moje szczęście mąż świetnie gotuje:) i sos zawsze z proszku:))

Sol przynajmniej się zajmie tymi biszkoptami:)) 4 kg??? na raz???? podziwiam:) A boczus pieczony bym zjadła..........

Mój mąż chowany na mięsie więc nie lubi nic niemięsnego:no: dla niego obiad bez mięcha to nie obiad.... A ja w drugą stronę...

u nas może być wszystko z pominięciem wątróbki, czarniny i racuchów z jabłkami, a ja racuszki uwielbiam:zawstydzona/y: i tak zawsze robię to co ja lubię bo niestety nie wszystko mi smakuje, a jak bysmy jedli tylko to co Ł. chce to dzień w dzień golona albo tłuste mięso z grilla :szok::-D

Witam sie i daje znac, ze niezmiennie jestem z ludzikiem.
chowam sie w krzaki, zeby atmosfery tu nie popsuc.
rurka - fb

A co - mam podzielić :confused::confused::szok::szok: W życiu - roluję z marynatą i może pieczarkami w środek zawiniętymi i do piekarnika na kilka godzin - a potem niebo w gębie :tak::tak::tak:

Carola - to od jutra wypatruję ;-)

A mnie brzuch rozbolał okrutnie nie wiem od czego. Już 6 dzień @ i nie zapowiada się żeby sobie polazła - chyba jednak się wybiorę do gina bo mnie już coś zaczyna strzelać. Tylko że co on mi bidny pomoże, ja hormonów nie mogę, wkładki też bo mam alergię na miedź i co mi zostaje? NIC ! :dry: Ehh....

reklama
Monia u nas identyko :szok:

Paulina dobrze sobie wychowałaś:-D jak Łukaszowi kiedyś zrobiłam bułki do pracy i tylko jedna była z wędliną a reszta z żółtym serem, z plesniowym, z topionym to narzekał, że takie serkowe śniadanko go nie kręci:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry