• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka, Paulina wy pasudy no...:-p. troche sie zgadzalo ale nie wszystko, :zawstydzona/y:.zjadlam platki na sniadanie i mnie zemdlilo, polozylam sie pod kolderke a Iwa obok mnie na zebrze-skoczku skakala i spiewala sto lat i pieski male dwa na przemian:-)

reklama
Wiola rozrywkowo jednym słowem:-D

Paulina a co dzisiaj dobrego robisz? Ja podziałam dzisiaj z potrawką z kurczaka z duszonymi warzywami i ryżem, wprowadzam lekką dietkę:eek:
Pewnie:-D

Rureczko a ja teraz się mam zamiar wziąść za zdrowsze gotowanie-dlatego układam sobie plan obiadowy na cały tydzień-wg niego robię zakupy i widzę, jak modyfikować jedzonko by było smacznie i zdrowo

twoja dietka rozumiem,że na ten żołądek nieszczęsny???

ja mam dziś:karkóweczkę zapiekaną, kaszę kuskus i sałatę z sałaty lodowej, pomidorka i kukrydzy;)))

Hhahaa,Oliwka poszła na mnie na skargę do Pani pedagog...że ja zła i niedobra jestem i kupiłam jej spodenki na dyskotekę zamiast sukienki...i że zimno i gdzie ona w spodenkach...ehhhh,dzieciaki...po trupach do celu....

Wiola mój mąż wczoraj z mojej niemocy na obiad zjadł pizze z mrożonki, zupkę chińską i wcale nie narzekał:-D stwierdziłam, że to doskonały pomysł- codziennie inna zupa a wybór taki, że głowa mała:-D

Obawiam się Paulinko, że niestety przyklei się do żołądka i skończy się jak zawsze. Poczek ma mi poszukać w swoich mądrych książkach o wymiotach i bólach brzucha w późnej ciąży, może tam coś napiszą sensownego. Dzisiaj wcinam chrupki kukurydziane i jogurcik bleee

reklama
Rurka to mi narobiłaś ochoty..... może bym zrobiła takie cuś.....

Paulina mi sie tez kiedys umyśliło żeby sobie plan na cały tydzień robić... tylko nie chce sie jak cholera.... co dajesz do tej sałaty?

Karola niezła ta Twoja Oliwka... co pani pedagog na to?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry