• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To ja już nie wnikam którą... :zawstydzona/y:

Maciuś dostał garnek i chochlę od salowej :-) hahah nie będzie spania!

Idziemy pod prysznic

Ostatnia edycja:
reklama
hej
wpadlam sie przywitac, nie ma szans na nadrobienie
odebralam dzis z meza z lotniska w maryslii, u nas wiosna 19-20 stopni :)

nietsety poldek dzis zwymiotowal 2 razy... a jemu sie to zdarzymo tylko 3 razy od urodzenia w tym 2 razy w aucie na zakretach/gorzystych terenach... wiec nie wiem co jest :( chyba wirus... oby go nie sprzdal malemu...
ehhh zawsze cos :(

3majcie sie cieplo, papapapapa!

wiolu niom.. fajnie ma :) ale nic samo nie przyszło :)

Muszę się pochwalić, że poza niereformowalnym piractwem drogowym i wieloma innymi ekhm.. przymiotami ;)) mój Szanowny to jeden z najlepszych na Poznańskiej AE plus cała seria podyplomówek, w międzyczasie lata pracy, a niezawodność, punktualność i sumienność to jak u cyborga ;)))) Jesteśmy jak ogień i woda..yyy.. moze jak pies i kuot hehe :-D Para idealnie komplementarna :rofl2:

Alem go nachwaliła :rolleyes2: A niech ma... :-p

Carolineee - ale super podejście! Oby tak dalej! A masz jakiś fajny przepis na sernik? :rofl2: Ja chyba upoluję ser biały na zakupach w Szwecji w pon. i też bym sobie upiekła... :tak::tak:

Jos - kochana, duzo zdróweczka dla obu chłopców! Oby to nic nie było poważnego! Ściskam!

Wiola - miłego to tamto! ;-);-)

Babeczki, czy mogę Was prosić o kciuki na sobotę o 10? Jestem zielona ze stresu i normalnie boję się tego egzaminu gorzej niż czegokolwiek! :szok::szok::szok:

Kocurek - jak zasłużył, to chwalić trzeba! :-) KONIECZNIE!
Ja też ciągle mojemu powtarzam, że nawet jak racji nie ma, to MA! Bo muszę coś jeść :-D
a tylko on w domu gotuje :)))))))

Mary - na moje kciuki możesz liczyć :)))) SOBOTA 10 !!! Zakodowane :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry