• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULA nie mów :no: taki syf, że aż śmierdzi?? To niepojęte. Na dokładkę małe dziecko i drugie w drodze. :crazy: Co na to teściowa?

MARY kciukasy w sobotę o 10... :tak: będziemy wtedy na Sibex`ie, ale zapamiętam! :-)

Pok chodzi o Oliwkę:)

Caly czas myslalam o oliwce, nie wiem czemu pisalam i Nince.. Zwalam na duze stezenie progesteronu.
Sol
Pewnie, ze lepiej pod kroplowka niz zeby ludzikowi cos mialo byc.
A Ty Sol bys chciala jeszcze jedno dziecko? Podziwiam!

Mary - nie wiem co to za egzamin ale kciukasy zacisne jak umiem najmocniej!

I reszty nie pamietam... Kurka.

a ja dzisiaj w dzień antydepresji zjadłam 3 białe michałki i kilka biszkoptów-a co tam;)))

Kocie-no rozgryzłaś mnie z tym śliniakiem-boski kotek-i szef się zna;))

Libby, pok - chciałabym ale chcieć nie zawsze znaczy móc :sorry: Tzn ja fizycznie bym wyrobiła ale finansowo byśmy umarli z głodu :-(

Carola - już się uspokoiłam ;-)

Kocurku - w Kenii dużo czarnych dupek - nie boisz się chłopa puścić? :-p Ja tam bym samego nie puściła :-p

jos - zdrówka dla chłopaków :tak:

mary - sobota 10 &&&& zaciśnięte :tak:

A ja właśnie na świeżo system postawiłam bo mnie wkurzał :-p Tylko nie jestem pewna dlaczego mnie irytował, może mi się zwyczajnie nudziło :-p Bynajmniej - od nowa instalowanie wszystkiego :-p Ehh - mi się naprawdę nudzi :no: dopiero sobie uświadomiłam że instalki wszystkie zajmą mi z 5-7 godzin :szok::szok::szok::szok::rofl2: Ja zgłupiałam do reszty :no::no::no:

Dziękuję Wam pięknie! :*:*:*

Pok - egzamin z biegłości norweskiego - ustny. Pisemny zdałam w październiku. ;-)

Jutro nie wlatam na forum, bo będę coś niecoś czytać w wolnych chwilach.
Dobrej nocki i miłego piątku jutro!

Libby-szwagierka mieszka w mieszkaniu,które wynajmuje teściowa, teściowa jest w uk...a kiedy przyjeżdża do polski to przez cały urlop sprząta...ostatnio zarzuciłam tekstem: teściowa myje naczynia,ja siedzę w kuchni z Mają-ona mówi co jeszcze musi zrobić-a ja do mojej córci mówie:widzisz Maju, babcia jak będzie do nas przyjeżdżać to też nam będzie sprzątać;)) mina teściowej-bezcenna-wiem wredzioch jestem;)
potem kładłam Maję spać-teściowa mówi,żebym odłożyła małą do łóżeczka Anastazji-miałam problem bo pełno sierści tam było, ale oki położyłam pierw swój kocyk-ale potem problem, czym ją nakryć-rozglądam się, jeden kocyk, drugi, kołderka-wszystko brudne i do sierści...więc idę do kuchni i mówie;to jak mama tak sprząta-to trzeba dziecku pościel uprać...na drugi dzień już było uprane-ja tam sie teściowej nie boję;)
ona wie,że ja z tych dobrych i nigdy nie narzekała, gdy mieszkałyśmy razem i sprzątałyśmy razem w domu-a że ja lubię pranie to często prałam rzeczy wszystkich, nawet szwagierki gatki i skarpetki-bo mnie szlag trafia jak pranie leży tydzień obok kosza do prania-aaa i ja też składałam i zanosiłam-nawet z 8 mies. brzuskiem,khem khem...

reklama
Mary - ustny norweski łojezu :) bedzie dobrze! Pocwicz na tesciach :)

Sol - ja w szwajcarii sobie finansowo dwojki dzieci nie wyobrazam, chyba ze bym zarabiala tyle co m a to pobozne zyczenia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry