Dziekuje wam wszystkim za wszelkie cieple slowa i rady. Pierwszy raz od wielu dni udalo mi sie wykapac bez wymiotowania, przy okazji przyjrzalam sie lazience i ja na szybko umylam. Cola czyni cuda. Czemu autor skladu tego cudownego napoju nobla nigdy nie dostal? Leczy zoladek, odrdzewia rury - no toz cud na cudami!
Pok ja miałam suchość i wstręt do picia do 10tc z Ninką. Ledwo żyłam bo strasznie wymiotowałam a nic nie piłam...Lekarz dał leki przeciwymiotne ale średnio działały...zwłaszcza, że w płynie były

Jedyne co pomagało to cola...małe łyczki przez słomkę...
Potem przeszło....
Cola cuda czyni. Mnie troche dziwi, ze mi sie to w 10 tc zaczelo. Zamiast coraz lzej to jest coraz ciezej i moje wielkie plany biznesowe szlag trafia...
Sol - no mam nadzieje, ze obejdzie sie bez szpitala, bo chyba az tak powaznie jeszcze nie jest. Ja sie ciesze strasznie, ze w tym kraju lekarze i szpitale bardzo powaznie wszelkie takie skargi traktuja nawet jak wiedza, ze to nic powaznego badaja, zeby matke uspokoic.
troche mnie frustruje, ze tylko cole moge bezpiecznie pic no ale nic. Zobaczymy co jutro doktor powie.
Moi rodzice sie przejeli strasznie

mama nie moze przyjechac, bo ma tornado w pracy ale ojczym juz szuka biletu. Tak, zebym chociaz sama w domu nie byla

cudowni rodzice!
Aaaa
karolina... Ciezka sprawa z Ninka. Sad w takich syt najbardziej bedzie bral pod uwage to, co ninka powie psychologowi. W takich sytuacjach robi sie wszystko, zeby zwiazek matki z dzieckiem ratowac. Kurcze. Biedna ninka. Mam nadzieje, ze sad nie bedzie chcial jej na rozprawie przesluchac, bo to traumatyczne dla dziecka moze byc. Made ladnie napisala - to najlepsze co mozesz teraz dla Ninki zrobic. Usciskaj mocno.