mademoiselle
Fanka BB :)
Kocurku - ja wiem......ja wiem
))))
poczku - i dobrze prawisz
)) Od ciągłego myślenia o pierdołach
można się tylko wrzodów nabawić
poczku - i dobrze prawisz
można się tylko wrzodów nabawić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)
Ja wiem, ze to zabrzmi naiwnie moze dla niektorych ale bym w zyciu za maz nie wyszla i zycia sobie nie ukladala z mezczyzna, ktorego bym sie bala gdziekolwiek samego puscic.![]()

Koszmar ale się wypatruje tego dnia jak zbawienia
A w marcu szybciej bo 10 jest w sobotę więc 9 wypłata 
wg teściówki oczywiście 
Jaja,jaja,jaja....my mamy zwierzęta ale żeby wszystko w sierści????Libby-szwagierka mieszka w mieszkaniu,które wynajmuje teściowa, teściowa jest w uk...a kiedy przyjeżdża do polski to przez cały urlop sprząta...ostatnio zarzuciłam tekstem: teściowa myje naczynia,ja siedzę w kuchni z Mają-ona mówi co jeszcze musi zrobić-a ja do mojej córci mówie:widzisz Maju, babcia jak będzie do nas przyjeżdżać to też nam będzie sprzątać) mina teściowej-bezcenna-wiem wredzioch jestem
potem kładłam Maję spać-teściowa mówi,żebym odłożyła małą do łóżeczka Anastazji-miałam problem bo pełno sierści tam było, ale oki położyłam pierw swój kocyk-ale potem problem, czym ją nakryć-rozglądam się, jeden kocyk, drugi, kołderka-wszystko brudne i do sierści...więc idę do kuchni i mówie;to jak mama tak sprząta-to trzeba dziecku pościel uprać...na drugi dzień już było uprane-ja tam sie teściowej nie boję
ona wie,że ja z tych dobrych i nigdy nie narzekała, gdy mieszkałyśmy razem i sprzątałyśmy razem w domu-a że ja lubię pranie to często prałam rzeczy wszystkich, nawet szwagierki gatki i skarpetki-bo mnie szlag trafia jak pranie leży tydzień obok kosza do prania-aaa i ja też składałam i zanosiłam-nawet z 8 mies. brzuskiem,khem khem...

Ja wiem, ze to zabrzmi naiwnie moze dla niektorych ale bym w zyciu za maz nie wyszla i zycia sobie nie ukladala z mezczyzna, ktorego bym sie bala gdziekolwiek samego puscic.![]()