• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK tak, ale jak na przeżycie zostaje Ci 300 czy 400 zł na cały miesiąc, to nikt mi nie powie, że pieniądze nie są ważne. Pieniądze szczęścia nie dają, ale bez pieniędzy nie żyjesz- banalne, okrutne i prawdziwe

Oczywiscie! Mi chodzilo bardziej w tym kontekscie, ze jak jest bezpiecznie to ja wiecej nie potrzebuje i zadne luksusy i bogactwa mnie nie kreca, swietne fury itd. Ot, zeby bylo bezpiecznie. Jak najbardziej sie z Toba zgadzam.

Karola - no problem. Poczekam do jutra :)

reklama
oki dzisiaj ja niewidzialna wiec zmykam sobie :))))

co do kasy to racja szczescia nie daja , ale bez nie da sie zyc ... takze najlepiej tak po srodku ;)))

Szczęścia nie dają ale pomagają:)
My mamy kredyty na remont wzięte,też nie małe:(
Ale przy dobrych wiatrach spłacimy raz dwa i jeszcze na tą nieszczęsną rozbudowę zostanie:)

POK oki, jeśli tak uważasz, to spoko. Ja też tak myślę :-) Dlatego calućką moją wypłatę mamy zamiar odkładać.

ASIONKU ja Cię widziałam, ja!!! ale chwilowo czym innym miałam głowę zajętą... A i jeszcze.. mój synek ma/ miał rota, więc uczulona teraz na to jestem... Przyglądaj się temperaturze i kupkom. Nie chcę, żeby dzieciaczki tak się męczyły. Gdybym wcześniej zareagowała- może nie byłoby szpitala, a tak... myślałam, że to niestrawność po nowym pokarmie... :-(

PAULA to zerknij sobie na maila... :baffled: eheheh

CAROLA to tylko trzymać się Waszego planu finansowego i powodzenia! :-) Trzymam kciuki &&&

Ostatnia edycja:
Libby to teraz ty zerknij na maila;))

Asionek ja się do ciebie nie odzywam chwilowo...wybacz...ale zgasiła mnie fotka na fb...mieć taką pogodę i się chwalić...;PPP

reklama
Ja natomiast nauczyłam się WYDAWAĆ, bo wiecznie tylko odkładałam i odkładałam....
ale nie ma się co dziwić, dzieci PRLu tak mają....
Życie w Holandii mnie wiele nauczyło....tam się nie dba o fury i komóry...tam się żyje pełną
piersią, żadnego odkładania do skarpety tylko inwestycja w siebie i dzieci :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry