• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paula a to właśnie dla szefa ten śliniaczek był hehe ;)))

sol niee.. my się w takie rzeczy nie bawimy... jak inne dupki czy cuś :) ;)) Zbyt wiele jest do stracenia :) :) :)

reklama
pok - mój zarabia przyzwoicie na tych swoich 3 etatach ale mamy 3 kredyty w tym mieszkaniowy - ostatnio obliczyłam sobie że oddamy w tym roku bankowi 14.000 zł - jak to moja koleżanka usłyszała to się przeżegnała - ona ma tyle dochodu na swoją czteroosobową rodzinę na rok... hmm - czyli tyle ile ona zarabia z mężem - ja oddaję bankowi za kredyty :szok::no::szok: A nam i tak ledwo starcza na życie :zawstydzona/y: Do tyłka rozbić jest ta Polska :wściekła/y:

Kocurku - jaja sobie robię ;-) Bo podobno panowie lubią czarne dupki :-p choć mój się zapiera że woli moją choć biała i zimna :laugh2:

Kocurku ja bym sie bardziej bala, ze sie w krajobrazach zakocha :) chyba, ze sluzbowo nie bedzie mial czasu na zwiedzanie

Sol wiem jak to jest z kredytami. W szwajcarii strasznie drogie sa przedszkola i dobra edukacja, ta publiczna jest na koszmarnie niskim poziomie. Jedno dziecko to juz bedzie potworny wysilek, a zeby drugie mialo tu tez dobry start to musimy jutro zagrac w euromillion :) jest 57 milionow euro do wygrania. ;)

Ostatnia edycja:
A ja uważam, że jak już raz tego Kuota stracił, to już więcej do tego nie dopuści....
i do grobowej deski kochać i pielęgnować Go będzie :)))

pok - o to, to! Te krajobrazy mogą w głowie namieszać :)))

Ja wiem, ze to zabrzmi naiwnie moze dla niektorych ale bym w zyciu za maz nie wyszla i zycia sobie nie ukladala z mezczyzna, ktorego bym sie bala gdziekolwiek samego puscic. :)

pok - mi jakoś w TOTKA się nie udaje wygrać - raz trafiliśmy piątkę i to przed naszym ślubem - dzięki temu sami zapłaciliśmy za przyjęcie i frak dla mojego ślubnego bo sukienkę sama sobie kupiłam :-p

Spadam bo zaraz zamorduję kompa - przegrywam z powrotem jakieś 70GB danych i to w kilku strumieniach więc nie chcę go dodatkowo obciążać.

ufff jestem ... pol dnia na dworku bylam , bo tak cieplo , w cieniu 19 stopni!! w sloncu nie wiem , ale upal niezly az sie spocilam :/

pozniej maly wymiotowal :( nie wiem kurcze od czego mozliwe , ze po jablku ?? dostal ze sloiczka kilka maciusich lyzeczek , wczoraj jadl bylo ok , a dzisiaj masakra
brzuszek go bolal , kupa poszla i te wymioty biedak moj :(
takze narazie cyc zostaje tylko ....

Aha Asionku - ja poproszę o kawkę i ciastko...

CZY U WAS TEŻ TAK LEJE?

yyyy troche za pozno co ? ale ciacho moge dac ;)))

Mary a Nat troche lepiej narazie mamy dwie pobudki w nocy , to juz nie 10 hehe
dzisiaj wymiotowal biedak moj :(
&&&&&&&&&&&&&& za sobote !!!

Paula tak...przemyślałam wszystko i rzeczywiście chwilami za dużo wymagałam od niego....Dlatego te ścięcia bo on nie wiedział o co mi chodzi.
A w ostatnich tygodniach chyba udowodnił na czym i na kim mu zależy:)

super sie czyta ciebie taka pozytywna :))) az mi sie chce byc lepsza dla mojego hehe

Asionek "szczęściara" to mało powiedziane :-D:-D Ale ja kiedyś też tak miałam, jak Ty - spacerki, książeczka w parku, spanie w dzień 2-3h... tylko 16 lat temu :-p Nat piękny jest :tak::tak::tak:

czyli co 2 da mi popalic ? :szok::rofl2:

Bakteryja :crazy: jest jeszcze, ale bólu brzuszka czy braku apetytu nie zanotowałam. Mały szaleje tu strasznie, jest bardzo towarzyski.

najwazniejsze , ze juz jest ok :)))

o królestwo mojego syna na podwórku

Zobacz załącznik 440282

dzięki Libby,chyba się do pediatry wybiorę

wow sama bym chciala takie krolestwo :)))

Made a ja cienie do powiek...szukam koloru idealnego brąz i zieleń...wszystkie na chwilę są fajne potem kolor do dooopki:(

ja szukam brazu ciemnego z taka delikatna domieszka hmm fioletu
kiedys byl taki jeden w palecie Chanel enigma limitowanka i to byl moj ideal i nie moge teraz takiego znalezc buuu
a do moich zielonych oczu byl cudny :)))

jaaa cudny jest i te oczyyyy !!!!!!!!! :)))

hej
wpadlam sie przywitac, nie ma szans na nadrobienie
odebralam dzis z meza z lotniska w maryslii, u nas wiosna 19-20 stopni :)

nietsety poldek dzis zwymiotowal 2 razy... a jemu sie to zdarzymo tylko 3 razy od urodzenia w tym 2 razy w aucie na zakretach/gorzystych terenach... wiec nie wiem co jest :( chyba wirus... oby go nie sprzdal malemu...
ehhh zawsze cos :(

3majcie sie cieplo, papapapapa!

hej Jos :)
widze u was tez jakies wymioty byly ... mam nadzieje , ze to nie wirus czy cos !! trzymam za wasza 4 tez &&&&&&&&&&&&&&& !! bawcie sie dobrze :)))

reklama
poczku Właśnie!! W Irlandii to tylko stał na fiordach i wzdychał przez smsy... teraz bierze aparat i kamerę i będzie dokumentował, a nie tylko wzdychał :tak: Sporo atrakcji mają zaplanowane, i aż 9 dni... jakoś to przeżyję - cieszę się, że on się cieszy :-) chociaż z drugiej strony przeżywa, że małej nie będzie widział... :sorry: No i sporo wydatków z tym wyjazdem...

a jesteśmy totalnie zawaleni długami - a propos sol my razem oddajemy obecnie łącznie 9tys. miesięcznie bankom i naszym pracodawcom :sorry2: Dla mnie to jakaś nieziemska abstrakcja, bo ja z tych raczej w niedostatku chowanych i skromnie zarabiających :blink:... Nie powiem ile zostaje teraz na życie (po opłaceniu rachunków), bo starcza :blink: ale tak na styk i bez żadnych szaleństw :-p - tylko to, co niezbędne :tak:

made dziękuję.... oj tak, o kuota dbać trzeba, bo kuot taki..... honorny okrutnie..... ;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry