• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mała mi odleciała przy jedzeniu mleczka-mam nadzieję,że się kochane wyśpi

obiadek prawie już gotowy-dla niej też

a ja zamiast kawki mam śledzika w oleju,mniam...no co?uśmiechał się do mnie jak otworzyłam lodówkę;))))

Bakteryja :crazy: jest jeszcze, ale bólu brzuszka czy braku apetytu nie zanotowałam. Mały szaleje tu strasznie, jest bardzo towarzyski. :tak:
Króluję na tych włościach do jutra :-):rofl2::-) komitet pożegnalny ściepkę robi na Inkę dla inkowej maniaczki heheh- podsłuchałam niechcący :rofl2::rofl2::-D

Ja też jestem za biżuterią. :tak:

RURECZKO wszystko na to wskazuje :tak:

Paula teraz można się lansować:)
Libby jak maluch dokazuje tzn, że zdrówko wraca:)
Sprzątnęłam pranie,posegregowałam, wstawiłam pralkę,naszykowałam następne, zaścieliłam łóżko i sprzątnęłam łóżko Niny...nie jest to łatwe...znalazłam: kołdrę skotłowaną, śpiworek, 5 poduszek różnej wielkości, 18 maskotek, kilka zabawek różnorodnego pochodzenia, pogryzioną słomkę, kilka zużytych chusteczek, portfel, torebkę i pieniądze luzem ( to pod poduszkami), kilka skarpet i trochę ubrań... to wszystko zgromadziła przez tydzień....

Paula ona jest okropna...zbiera wszystko:) Plecaki i torebki ma zapchane po brzegi karteczkami, śmieciami i czym się jeszcze da...a wyrzuć jej coś:)

Kocie ano Just poszła po kawkę i zniknęła...chyba sama ją pije :(

twoja okropna Karola?????ciesz się,że syna nie masz-my z każdego spaceru przynosimy wg uznania-patyki,kamienie, kawałki rurek, części aut/traktorów, które akurat coś zgubiły...

reklama
Paula ahahha, gdzie to trzymasz?

Kocie...no popacz....nie ma Just:-(

Just czyżbyś wzięła kawkę i bawiła się żyrafką? :confused::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry