• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina miałam Ci pisać w Biedronce wczoraj widziałam body, bluzki i spodneki, niestety z mają nie było, praktycznie wszystko z ulubioną Hello Kitty Made i ze 2 ze smerfami. Koszulki i spodnie większe, body na 68 i 74 :-(

reklama
Paulinazwykłe gumowe z postaciami z Kubusia Puchatka. Nowe i można gryźć i rozwalać jak mama buduje więc rewelacja:)

Wiolka ja generalnie tak robię ale od czasu grzechotek kupiłyśmy tylko książeczki z nowości... Raczej z grzechotek juz wyrasta i chciałam jakieś edukacyjne kupić...

Lil oj tam spacery sa dobre, nawet w taka pogode , ja z Iwa nawet w deszcz na spacery chodzilam( co innego ze mieszkalismy w Irlandii i tam ciagle padalo:-)).

Paulina to zalezy jakim funduszem dysponujesz?

Monia no to w sumie troche nowosci by sie przydalo, na grzechotki to juz troche za duza sie robi.Mysle ze jakies interaktywne zabawki teraz byly by jak znalazl:tak:

yyyy no fundusz to jakiś by się znalazł-w końcu raz się ma 18;), ale na lapka, czy nową komórę to mnie nie stać;))

Monia-u nas też grzechotki idą w odstawkę-ale też nie chcę by gryzła zabawki Daniela cały czas;)mówisz gumowe klocki?? idę na allegro;))

a Lil fikolandia-to te place zabaw z piłeczkami,zjeżdżalniami itp;)))tak se nazwałam;)

Wiola - to bardzo dobrze, że Iwa śpi! :tak: A tego drętwienia współczuję, sama to miałam i nic nie pomagało...

Cholera, mam egzamin za 2 dni i dosłownie umieram ze stresu! No jak nic obleję! :-(:-(:-(
Mia się przebudziła i znów marudzi... Ehh...

Liluś - myślę, że Maciusiowi przedstawienie się spodoba :) Przedział wiekowy dość fajny,
a Maciuś w środku niego, także obaw bym nie miała :))) Ja bym się raczej obawiała
z Mańkiem pójść, bo on często z Melmak nadaje....:-)))

Paula - jeśli lubi srebro, to ja bym poszła w tym kierunku...mojej kuzynce kupiłam
na 18 urodziny srebrny zegarek, na szerokiej bransolecie...Zadowolona bardzo i co najważniejsze,
wciąż go ma na ręce, a 18 była 7 lat temu ;-)

lil czyli PAULINY fikolandia to taki Torunski KInderek:tak:

Paulina no wieesz co? a lapku nawet nie pomyslalam:-)ale tak naprawde dawno nie bylam na 18 i pomyslow na prezenty brak. moze ona sie czyms innteresuje i w tym kierunku by mozna szukac, albo jakis fajny perfum albo cos do ubrania

mary dasz sobie rade... madra kobita z ciebie

reklama
Paulina no cosik podobnego, tylko jeszcze trzy inne były, ale ja kupiłam używane za 8 zł, wygotowałam i też git. Szkoda mi kasy na nówki jak i tak za chwile rzuci.
Ja nówki to kupuje tylko takie których długo poużywa i muszą być porządne:)
Ja tez bym kupiła srebro - uniwersalne i zawsze sie przydaje...

Carola tylko go tam za bardzo nie męcz:))

Mary dasz radę:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry