• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made no fajny pomysł-myślałam też o kolczykach z wisiorkiem, albo coś technicznego np. odtwarzacz mp3/mp4?
kurcze to moja najmłodsza sis-miałam 10 lat jak się urodziła-zawsze ją jak córkę traktowałam-teraz oprócz zgrzytów typu nastolatka kontra dorosły dobrze się dogadujemy;)

reklama
Paula - techniczne są dobre, ale tylko na chwilę.....Za rok, dwa znowu wynajdą jakieś ustrojstwo
i prezent trzeba będzie zutylizować :/
Ja sama dostałam srebrne serce z wygrawerowanymi życzeniami od całej klasy i wychowawczyni...
i do dziś się wzruszam patrząc na nie lub nosząc ;) Takie prezenty nie dość, że są piękne,
to jeszcze wieczne :))

O! Znalazła się ZGUBA :-p:-)))) Dla mnie kawa, dla mnie....

Ostatnia edycja:
Dziękuję RURKO, dobrze. :-) Siedzę na podłodze osłaniając kompa przed małymi łapkami...
młody wspiął się na mnie i po głowie mnie klepie heh

właśnie chodzi mi o prezent na pamiątkę-uuuuu mi się zawsze takie wisiory-serca podobały;)))a z ciuchami kiepsko-raz jedyny próbowałam jej coś kupić i nigdy więcej!!!!!!!!!!!!111

Libby-jak tam mój zięć się miewa, jak wyniki? aha szybkiego maila ci wysłałam, dalej królujesz na oddziale??

Paula a karta podarunkowa? Do Empiku/perfumerii/sklepu z ubraniami/biżuterią? To bezpieczne prezenty:)

I po krzyku, mam lustro:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry