• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby środki czystości też uwielbiam mieć w odpowiednio dużych ilościach:))) Ubranka dla dziewczyn też:)

reklama
ja też namiętnie kolekcjonuje ubranka dla dzieci;))) a kosmetyki...krem loreal...antyperspirant...malutki perfum...puder w kulkach, jeden brązujący, drugi rozświetlający....tusz do rzęs...nieużywany cień...i 2balsamy do ciała;)))

Monia a z tą pogodą to na pewno ja nie byłam!przemilczałam dziś pogodę u mnie bo tylko leje albo wieje;)

Ostatnia edycja:
Tak dobrze mi się z Wami siedzi i sprząta oczywiście, że już zostaję i na dzisiaj pracę odpuszczam:)))))
Mam pozwolenie z góry więc co mi tam:)
Idę wstawić wodę na kafkę, reflektuje ktoś?

Aaaaaaaaaa,już wyłączam czajnik...Nestea się napiję:)

Made a ja cienie do powiek...szukam koloru idealnego brąz i zieleń...wszystkie na chwilę są fajne potem kolor do dooopki:(

uuuu Karola bana od Kocura dostała;)))

aha mój syn lubi też kolekcjonować narzędzia dziadka z warsztatu, typu młotki,śrubokręty...dziadek się wścieka, ale sam sobie winien, bo drzwi nie zamyka;)))

Inkę bardzo proszę :-) bez mleczka Carola

Paula mam zazdrość w oczach. Mój syn będzie miał WIĘKSZY :-D:-D:-D domek i to na drzewie :rofl2::-D
Świetny pomysł z tym domkiem :tak: Altankę też macie? Grill na zewnątrz?? Mini plac zabaw??

to z Inki doopaaa...

reklama
a ja kolekcjonuje ubrania dla Iwy i staniki ale dla siebie:-). ogolnie kosmetykow mam malo bo tylko krem koloryzujacy, tusz do rzes, puder w kulkach,( tak jak Paulina rozswietlajacy i brazujacy) , 2 zestawy cieni do powiek i kredka do oczu.2 perfumy i antyperspirant ot to wszystko .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry