• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek!!! Złamiesz się, po pierwszym niuchnięciu :)))))))))))))))))

Liluś!
Fuj....straszne to...ale myślę, że kobieta, albo tak upojona alkoholem, ze nie wie
gdzie się znajduje, albo chora psychicznie :/

rureczka - poczekaj, policzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
WyPACZcie koleżanki moje najmilsze :zawstydzona/y:

Kocie...no popacz....nie ma Just:-(

Just czyżbyś wzięła kawkę i bawiła się żyrafką? :confused::-D
yyyyy....:zawstydzona/y: teraz dziecko śpi :-D:-p

To ja organizuję komitet strajkowy i kawy NIE PIJĘ :dry: Kto jest ze mną..? :-p (mam nadzieję, że Bogusia długo tak nas nie przetrzyma ;-))
proszę mnie nie straszyć!!!! :rofl2:

My się z Bogusią ukrywamy :szok:
:cool2:

Zobacz załącznik 440284mam nadzieję, że to nie potrwa aż tak długo...... :baffled:

yyyyy.... sekunda :-p
:rofl2: chciałabym zobaczyć czy yle wytrzymacie :-D ale nie można tak igrać z życiem koleżanek :-p:-D
carola STRAJK - oflagowałam powyższym ;)

zdejmuję już ten strajk!!! :-D:-D:-D

a kawusię serwuję w: (specjalnie dla LIL :tak:)

Zobacz załącznik 440290

Wiola ja też staników mam...5 kartonów:)))) haha
Właśnie, gdzie Sol? Chyba paczuszkę dostała i mierzy, mierzy:))))

Dostałam maila od Pani, licytowała u mnie płaszczyk dla córci, dorzuciłam jej kilka rzeczy i maskotkę...jejuuuu jaka wdzięczna,szok:))))

F końcu kaffka:)))))

eeee :confused: to ja chyba śmierdząca jestem.... :baffled: antyperspirantA nie mam :szok:

RURKA 30??!! :szok:Ile lakierów do paznokci, jeśli można?

WIOLU co do staników, to przyznać muszę, że przez ciążę i karmienie+ chudnięcie mam ich więcej niż skarpetek. W większości nieużywane już :tak:

PAULA z tym pediatrą, to bardzo dobra myśl. Lepiej dmuchać...

Boogie wreszcie-już myślałam,że dziewczyny uschną przed kompami;))

Libby-moja mam mu zrobiła domek-jest...powiedzmy,że stolarzem;) na wiosnę chcemy mu go pomalować na bardziej drewniany kolor;)) i zrobić dużą zjeżdżalnię, huśtawkę mamy ale taką dużą kanapową i oczywiście drewnianą, altanę przed domem-taką werandę z dużym stołem na grillowanie też;)) ale latem trochę się przebuduje i ją odnowi;))) i ty dalej nie chcesz mnie odwiedzić?????;P

oki, to ja z wami nie gadam, mam tylko 5 staników...;)

ee, kto mówi, ze nie chcę... ;-) ja nieśmiała, płochliwa i niewygadana, i w ogóle taka beeee :-p:-D

... ale wierzę, że mnie przegadasz heheh

młody padł na macie- muszę go położyć do łózeczka

carola ej...ty sie nie bawisz w chwalenie kto ma wiecej stanikow bo ty w bej branzy siedzisz ;-)a jak jazda?

libby a ja tych co uzywam mam 20 obecnie a jak bym policzyla te juz przy male , ktore pewnie potem bede jeszcze nosic po karmieniu to... nie mam pojecia ile tego bedzie.
co do skarpetek musze jutro jechac i mezowi zakupic bo sie skarzyl ze dziury mu sie porobily:-p

reklama
Karola to powiedzmy między wiosną a latem się do ciebie zgłoszę,oki?? bo chwilowo moje ciało nie może się zdecydować co do rozmiaru, waha się między 75b a 80b-próbuję trochę zrzucić kg i potem będę wiedziała na czym stoję;))

Libby to ja jestem ta nieśmiała a ty ta wygadana, zapomniałaś;PPPPPP

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry