• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula droga jak na Orsay...
Niestety nie mam, na bieżąco oddaję/sprzedaję bo nie chcę trzymać...za dużo tego by było.Allleeeeeeeee mam gdzieś butki,Baleriny białe, lekko świecące i ze wstążką do zawiązania na kostkę...obłęd, napaliłam się na nie, kupiłam po czym okazało się, że za duże...leżały a teraz za małe od roku są:)
Poszukam potem i wrzucę fotkę....powinny być na ok hmmmm, dałam ciała....2 latka:)))) Ale najwyżej zostawisz je sobie?

reklama
OK, chata wysprzątana na błysk, nowe ciuszki małej, które upolowałam wczoraj już się piorą, a ja zmykam po kawkę nr 3.

A to pościel, jaką wczoraj między innymi kupiłam Mii (fotka mała i nie widać, ale jest w sówki :happy:):

produktbilder_8080060299.jpg

:happy::happy::happy:

Libby - mam nadzieję, ze z Maciusiem już lepiej!

Just - jak się ma Remik? Już lepiej z kupkami?

CAROLA ze mną w takim razie nie jest źle :-D ja nie znajduję zapomnianych butów :-D:-D a te sterty, to chętnie pomogę odgruzować. :tak: może coś jeszcze się znajdzie?

Na dochodowy nie zbierasz? :-p

RURECZKO heheh, dobre, dobre.

WIOLU przypomniałam sobie w końcu o co chciałam Cię zapytać... Czy sprzedawca Twojego wózka ma też torby do wózka z tym kwiatowym motywem?? Mam Implasta kolor chyba 208 czy 508, ale żaden sprzedawca nie chce sprzedać samej torby, a byłabym skora nawet przełamać wstręt do zakupów internetowych.... Może linka jakiegoś wkleisz?

Libby mam jakieś 100m zagraconych na dole do przejrzenia:)))
W domu mniej:) Ale w szafie znowu trzeba wietrzyć:)

tak sie zastanawiam, ze jak po weekendzie dalej nie bede mogla pic, to chyba szybciej pojde do lekarza, bo jak tak mozna bez plynow? to nie moze byc zdrowe? az mam w buzi wszystko wysuszone :(
dostalam jakies tabletki na wymioty na pierwszej wizycie (na wszelki wypadek). przeczytam ulotke i moze sie skusze. kiepsko to wszystko widze.

reklama
rureczka - znalazłam w podręcznej kosmetyczce 7 błyszczyków i jedną pomadkę....
Później zerknę jeszcze do torebek i wstąpię po drodze do łazienki....:eek: ale czuję, że ilość
mnie sparaliżuje :/

Kocurku - Ty nawet bujasz się z gracją :-))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry