• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja mam problem z ładnymi opakowaniami - pudełkami, torebkami - szkoda mi wyrzucać :blink: Jakiś kompleks z dzieciństwa... :confused:

made jak postępy z robotą?

poczku - dokładnie to samo przechodziłam, NIC nie mogłam do ust wziąć :/
Nawet nie wiesz jak bardzo Ci współczuję......na samą myśl płakać mi się chce :(
Trzymaj się Kochana...już niedługo :)

Mary - bardzo ładna ta pościel :tak: Mia będzie miała zapewne słodkie i kolorowe sny :)))

MARY dziękujemy, już dobrze :-) Buzi dla Mii. Pościel piękna. Ja swojemu uszyłam dwa takie same komplety. Musiałabym cósik jeszcze w inny deseń...

POK trzymaj się! Mam nadzieję, że nie denerwują Cię już te słowa... Pozytywne fluidki przesyłam ~~~~

CAROLA nie, że porównuję...
uwielbiam pchle targi, ubóstwiam wręcz!! Wyszukuję takie cudeńka, ze głowa mała. Nie meble czy obrazy, ale biżuterię, ciuszki i części garderoby, manekina ostatnio wyszperałam (za 30 zł!), lampy... różne różności, ale najbardziej cieszę się jak znajdę np. piękną broszkę z XVII wieku, a jeszcze bardziej jak cena jej wynosi 20zł.... :tak:

A te 100mkw byłoby moim domem przez tydzień.nPosegregowane, poukładane, POmyte...

wrrrrrrrrr, internet mi się traci

RURECZKO ta Edisa, pierwszy link i ten ostatni, torba do wózka dziecięcego to jest to o co mi chodzi!!!! Dziękuję bardzo!!
A znalazłabyś taką do Implast bolder kolor yyyyyyyy 208?!

Ostatnia edycja:
Libby ja przypadkiem trafiam okazję, sama szukać nie umiem.
Kochana ja CIĘ SERDECZNIE ZAPRASZAM do siebie:)))) Na tydzień/dwa/trzy:)))
Dzieckiem się zajmę jak swoim a Ty grzeb i myj:))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry