• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula ok:)

Wiola mój się skarży bo ja jego skarpety noszę...moje zawsze gdzieś znikają:)

Ambitnie mam kafkę,jogurt i babkę jogurtową...sprzątanie czeka...schowałam suszarkę i prostownicę oraz jedzenie do lodówki. Należy mi się przerwa:)

reklama
Dostałam nowe zlecenie:) W przyszłym miesiącu (już zaraz:) !) będzie na nową torebkę:))))))

Wiola mnie też czeka porządek w ubrankach:) Piszesz się na kolekcję wiosenno-letnią dla Iwy?

Bąki puszcza bez bólu- jakie to wspaniałe :-D:-):-):-)

RURECZKO ło matulu! hehehe No, dobra przyznaję się:-( butów sportowych, sandałów, klapek, balerinek, kozaków, saszek.... jakieś 40 par... za to szpilek mam 3- jedne raz tylko użyte heheh

WIOLU spora kolekcja. Ja z moją kolekcją chowam się.

fak! Paula- sorki. Zapomniałam!

Libby też lubie buty... już tego trzymać nie mam gdzie, ale kosmetyki to moja słabość, w domu się śmieją, że rozmowy w toku piątkowe będą dla mnie w sam raz:-D

Libby ja znalazłam 2 pary nielegalnych butów w stercie rzeczy, nowe na wiosne/lato:))))
Zapomniałam, że je kupiłam:)

Karola zapewne po Nince już nie masz małych rzeczy typu rozmiar 86 w górę?

propo torebek...spotkałam ostatnio swoją wymarzoną, jedyną w orsay...szczegół,że 250zł...może na wyprzedaż się załapie..ale i tak pewnie będzie dużo kosztować...koloru camel...duża, a'la listonoszka...

Libby pamiętać pamiętać..;)

ja bardzo prosze nie robic zadnych strajkow tylko pic - dla rownowagi we wszechswiecie!
taka blam wczoraj szczesliwa z 2 szklanek wody ale wieczorem sie wszystko skonczylo... nie moge juz nic pic. lyk czegokolwiek konczy sie natychmiastowym mega pawiem. tylko plakac juz mi zostaje...
ide w krzaki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry