• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie dziękuję za anielską kawkę! Od razu mi lepiej!

Made filmek niesmaczny to fakt...Nie pomyślałam, że kobitka może być chora...

Kocurku dojrzałam dyndającego kotka! Super gifek!

Więcej nie doczytałam - dzień z racji braku snu mam troszkę dziwny dzień. Ale tak PACZĘ za okno i PACZĘ - rano była jesień, teraz wiosna, to może jutro lato???? No niech będzie pojutrze....

Aha - Libby wiem, że pobyt w szpitalu to bardzo ciężkie doświadczenie - znam ten smak...a miałaś chociaż łóżko czy cały czas na krzesełku? Najważniejsze, że już lepiej!

PAULA cieszę się niezmiernie :-) Weszłam z ciekawości na stronę Apartu i zaraz zamknęłam to okno. Za byle branzoletkę (kwestia gustu) od 900 zł... :baffled:

CAROLU jeśli sa w złym stanie, to może zmienić obicia np.? Jeśli w lepszym a nie masz pomysłu jak je wkomponować, to nie polecam komisów meblowych. W komisie można cenę podpatrzyć. Ja tam nigdy niczego nie wstawię.
Jeśli to faktycznie antyki powinnaś niezłą sumkę zgarnąć, nawet za takie do porządnej renowacji

LILU dzięki! Mam materac, który składa się w kanapę- super wygodna rzecz. Dlaczego byłaś w szpitalu? Z Maciusiem??

Uuuuhhh... lili ​jak sobie wspomnę mojego synka pobyt w szpitalu - wylądował mając 1.5 miesiąca... nie mogłam z nim na noc zostawać..... :(((((((((((((( A jego tak bardzo uszka bolały.... :(((((((((((((((((((((((((((((( Aż mnie ścisnęło........

Libby one wyglądają jak po renowacji właśnie...poprzedni najemcy hali je zostawili...nie chcieli wziąć...ja jedno zawlokę do kogoś kto się zna i niech powie co to no i wtedy na Allegro z nimi.

Odgruzowałam stolik...sterta do złożenia rośnie na moim łóżku...ehhhhhh....i z tyłu mam z 5 suszarek do poskładania...kolejne pranie w trakcie...może jak sprzątnę to w końcu pochwalę się poremontowym lansem:)

A o jakiej kobiecie mówicie..? Coś przeoczyłam... U mnie na osiedlu była babka, która zimą jedynie w fartuszku gospodyni chadzała, na boso itp. i parę razy widziałam, jak załatwia potrzebę na trawniku........... Dobrze, że od wielu lat jej nie widać, bo skończyła by w necie jako pośmiewisko dla bezmózgich małolatów :///

reklama
Karola co to za meble!? ja poszukuje od dawna takich krzeslo-foteli typowo prlowskich, odnowic i obic moge sobie sama tylko pokaz co to za cuda!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry