• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku - dokładnie to samo przechodziłam, NIC nie mogłam do ust wziąć :/
Nawet nie wiesz jak bardzo Ci współczuję......na samą myśl płakać mi się chce :(
Trzymaj się Kochana...już niedługo :)

made! i co z tym zrobic? myslisz, ze isc do lekarza czy sie meczyc czy co?
mi sie wydaje, ze mam juz lekkie odwodnienie - siusiu bardzo rzadko i bardzo ciemne, sucho w ustach non stop i rozne inne...
kurka. juz bylo lepiej i co nagle sie stalo? zastanawiam sie czy to nie ma zwiazku z tym, ze troche powolutku brzuch mi wychodzi. moze sie bebechy gniota? ale raczej jednak stawialabym na hormony.
nawet witamin ciazowych nie moge wziac, bo od razu paw... i juz wszedzie z miska chodze, bo to mnie lapie tak nagle, ze nie mam szans zdarzyc gdziekolwiek. jedyna ulga w tym, ze jak nie pije i sie nie ruszam to nie wymiotuje.

LIBBY - nie denerwuja! koja i pomagaja! sama jak palec leze w pustym domu i fakt, ze jestescie Wy ratuje mi resztki zdrowego rozumu. dziekuje!

reklama
Nie no, Carola, synem to ja sama się zajmę. :-) W nosidle będzie.
My tu chichu śmichu, a ja naprawdę miałam akcję odgruzowanie u znajomych. Dostali domek po dziadkach i trzeba było relikty prl`u odkurzyć, wypolerować na błysk i wystawić na sprzedaż. Chcieli wyrzucić.. a tak, doszło im dobre 3 tysie i to nie jest wszystko!:tak::-D

pok - gdyby to było teraz, to bez zastanowienia pojechałabym do szpitala by mnie
podpięli pod kroplówkę. U mnie też jednym z objawów było coraz to rzadsze siusianie...
to nie są żarty! Zadzwoń do swojej pani ginekolog i powiedz co się dzieje, ale wszystko
i dokładnie.

ja do tego jestem juz wypisana u starej pani gin a do nowego dopiero mam 5 marca... zastanowie sie gdzie zadzwonic i zadzwonie.
dzieki made!

PAULA ciocia dobrze doradziła? :-)

POK to dobrze, skoro tak. Bardzo współczuję. Sama nie miałam takich problemów i nie wiem co czujesz..
Może pocieszę Cię, że Ty do zrzucenia nie będziesz miała 25 kg. Zadzwoń jak tylko będziesz wiedziała gdzie

Pok ja też bym nie lekceważyła tego że zaczynasz czuć się odwodniona

a ja zginęłam na stronie apartu...jezzzu jakie cuda mają...

Libby dobrze, dobrze, ciut przydużawy plecak ale syn zadowolony;))

Libby ja znalazłam krzesła...antyk jakiś...muszę je sfotografować i sprzedać bo mi do stylu made by Ikea nie pasują:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry