• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made a jak:) Byłoby na kredyty, dobudowe,wykończenie,meble i jeszcze na extra torebkę i kota:)

reklama
carola :-D:-D:-D

made właśnie w tym tygodniu założyliśmy małej Oli fundusz inwestycyjny - na przyszłą edukację, która zapewne będzie już płatna, i w razie gdyby nas zabrakło... A do tego doszło ubezpieczenie chałupy i ubezpieczenie G - bo przecie jeździ ciągle wzdłuż i wszerz Polski - to są wszystko horendalne sumy jakieś... :eek: G jest finansistą z wykształcenia i to wszystko ogarnia, ja już mniej... Mi się życie do góry nogami przewróciło niespodziewanie dość (w przeciągu roku) i jeszcze nie mogę się do końca odnaleźć ... :blink: Będę szczęśliwa, jak opłacimy moje OC/AC, bo fajnie mi się do tego LIDLA z małą wyjechało:-p ale to jeszcze musi zaczekać... :dry:

asionek...? gdzie..????!!!!

Ostatnia edycja:
Znowu zgubiłam pilota....nie wiem co jest...mam w ręku a po chwili nie ma i znaleźć nie mogę...

Ninka miała swoje konto w Hiszpanii, co miesiąc z wypłaty szło dla niej 100e....Niestety to przeszłość...mam nadzieję, że jak w końcu ustabilizujemy nasze finanse to otworzymy jej coś i zgromadzimy pieniądze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale SE pogadałam.. u koleżanki alarm. Jej córa obudziła się

CAROLA mam nadzieję, że pieski wypuściłaś, bo za fajki doopsko spiorę!!:angry:
Skleroza starcza- zaczyna się tuż przed trzydziechą...:rofl2:

eee i coś jeszcze miała, ale zapomniałam... pewnie nie prawda heheh

Pół fajki:) Pieski wpuściłam:)))
Gardło mam wyjarane przez środki czystości...za dużo sprzątania...piecze i ten smak...bleee:(

Zmykam spać kobietki, dobranoc:)

Kocurku - o właśnie....o takiej inwestycji pisałam :))) My też coś musimy
pomyśleć, bo rację masz pisząc o tej płatnej nauce......to może się niestety
sprawdzić....i co wtedy? Z takim finansistą dobrze w zgodzie żyć :-) U nas
sami humaniści....fortuny z tego nie będzie, ale nic to! ja się kocham w literach :zawstydzona/y:

Olivka hahahahaaaaa :-)

CAROLA @#^%$&(&^$%*( !!!! Kolorowych :-)

PAULA nie ma to tamto... i nie w sensie seksualnym... normalnie prawie jak sławny pan Hilary... albo i nie prawie :-D:-D:-D
A właśnie- przypomniałam sobie!!! O to mi chodziło!!! :-) a nie tamto hehe
Ty nie dla nas tu siedzisz, moja droga :-D monż Twój vel wcięty Wiedźmin swojego kompa okupuje zamiast grzać miejsce pod kołderką :laugh2::rofl2::laugh2::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry