• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bogusiu - nadrobisz jutro :-p:-)

Kocurku - ta zazdrość, to dobra zazdrość ;) Nic nie bój.....:)

Czas pomyka godzina za godziną
Siedzimy sami popijamy wino
Za oknem nuda i nic nie kusi
Nic się nie dzieje
Bo dziać nie musi
:-D))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
z/w albo dopiero jutro- oddaję kompa stęsknionej za mężem koleżance :rofl2:

oby młody spał tak jak wczoraj i przedwczoraj- 2 pobudki na jedzonko

Kuotku :* przecież ja tak pozytywnie zazdraszczam :-p:laugh2: ja tu mam taki grzejniczek, że mi Kenii nie potrzeba :rofl2::-D:-D:tak:

Made :szok: jutro??? Kochana ja muszę być na czasie i w temacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Libby :sorry: niby ciężki czas, ale Wam też nie łatwo , regenerującej nocy!

pok my bez kredytu nie dalibyśmy rady kupić domku, ani mieszkania (które akurat powyżej 80m2 kosztuje podobnie, co ten domek) A raty takie wysokie, bo nie chcemy całe życie spłacać... Wynajmować nie zamierzaliśmy, bo to nie jest wyjście.. Ale cieszymy się z tego domku bardzo baardzo... będzie można siedzieć na tarasie z rodziną i znajomymi :)... Oleńka będzie biegać po trawce, a i Kamil ma prawdziwą rodzinę wreszcie ;))

I zapomńialam, co chcialam...
Ja nie wiem jak bez kredytu kupic lokum :) to sa dla mnie sumy astronomiczne.

Ciesze sie, ze jutro gin mnie przyjmie, bo jezyk mi schnie od kilku godzin a to juz chyba niedobrze... Slinotok w miare jest a jezyk suchy i usta to dziwna rzecz na moj gust i pachnie tym cholernym odwodnieniem. Za to zjadlam kilka plasterkow sera - lalalala :)
Jesli nie dam rady wpasc jutro przed wyjsciem to pliz trzymajcie o 11:30 kciuki - za mnie nie ale ludzikowi by sie przydalo!
A teraz juz lece spac, zeby w miare rano wstac. Buziolki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry