Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poduszki na zmianę oczywiście!!

czyli jednak Boo na coś się nadaje
sokole oko wynajduje takie cudaki i koleżankom się podoba, miód na moje serce 

wyPACZcie mnie erotomance 

Buziaki!!A która jest Twoja podusia poczku..???))))
Mojego teżPoduszki na zmianę oczywiście!!
i nie myśl takich głupot o wielkości brzuszka!! Jedne przed drugimi pewnikiem wypinają albo nagromadzone gazy w jelitach taki efekt dają- hormony! Proszę pozytywnie myśleć. WSZYSTKO jest w porządku.
Pościel super! 

..tęskno mi do mojego zawsze mającego rację.. :-(
ja chce wszystkooooooooooooooooooooooooooooooooASIONKU ja Cię widziałam, ja!!! ale chwilowo czym innym miałam głowę zajętą... A i jeszcze.. mój synek ma/ miał rota, więc uczulona teraz na to jestem... Przyglądaj się temperaturze i kupkom. Nie chcę, żeby dzieciaczki tak się męczyły. Gdybym wcześniej zareagowała- może nie byłoby szpitala, a tak... myślałam, że to niestrawność po nowym pokarmie... :-(
Asionek ja się do ciebie nie odzywam chwilowo...wybacz...ale zgasiła mnie fotka na fb...mieć taką pogodę i się chwalić...;PPP

Asionek ja tam Cię widzę...nawet posta wyczytałam...i wcześniej foteczkę widziałam...jak śmiesz być taka chuda???
Kocie PACZAJ
Zobacz załącznik 440569
Córunia mówi mi: Mami, ty jesteś piękniejsza w świecie, księżniczka i modelka, kocham cię))
A Tacie: Tati...ty jesteś jak dinozaur![]()
Asionek - najuprzejmiej proszę o wstawienie pięknej pogody.....w tle))
Bo na pierwszym planie chcę zobaczyć Ciebie:-)

czyli jednak Boo na coś się nadaje
sokole oko wynajduje takie cudaki i koleżankom się podoba, miód na moje serce
Zobacz załącznik 440607 moje libido podpowiada mi, że to była by idealna pościel dla mniewyPACZcie mnie erotomance
![]()