• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:rofl2::rofl2::rofl2: czyli jednak Boo na coś się nadaje :-p sokole oko wynajduje takie cudaki i koleżankom się podoba, miód na moje serce :tak::-D

Zobacz załącznik 440607 moje libido podpowiada mi, że to była by idealna pościel dla mnie :rofl2: wyPACZcie mnie erotomance :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
A która jest Twoja podusia poczku..??? ;)))))

Mojego też :-p Poduszki na zmianę oczywiście!!

No jak to ktora? Mister to ja nie jestem :)

Ja sobie jeszcze weszlam na wrzesniowki na watek zdjeciowy i szok! Onenormalnie brzuchy maja a ja nic. Takie cos twarde uwypuklone ale obcy by tego nie zobaczyl. Dzizys niech ten ludzik sie tam trzyma.

co ja chciałam... aaa ...- dobranoc WSZYSTKIM

POK zakodowane. Jutro będziem kciukaski zaciskać o 11:30 :tak: i nie myśl takich głupot o wielkości brzuszka!! Jedne przed drugimi pewnikiem wypinają albo nagromadzone gazy w jelitach taki efekt dają- hormony! Proszę pozytywnie myśleć. WSZYSTKO jest w porządku.

BOOGIE natchnęłaś mnie do uszycia/wyszycia takich poduszek :laugh2: Pościel super! :-D:-D:-D ..tęskno mi do mojego zawsze mającego rację.. :-(

SOL miałam coś Tobie napisać, ale mózgownica o tej porze nie za bardzo pracuje... buziam

Oddalę się teraz do mojego kącika na spoczynek. Młody jeszcze jeść nie wołał.. może będzie 1 pobudka?? Za dużo szczęścia naraz :-)

Ostatnia edycja:
odbrazilam sie ;)))

grzebalam na allegro i znalazlam to :szok: ja chce wszystkoooooooooooooooooooooooooooooooo
Nowe ciuszki rozmiar 86 : 56 : 62 : 68 : 74 : 80 : (2160015451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

skad oni maja takie boskie ciuszki ???????????

ASIONKU ja Cię widziałam, ja!!! ale chwilowo czym innym miałam głowę zajętą... A i jeszcze.. mój synek ma/ miał rota, więc uczulona teraz na to jestem... Przyglądaj się temperaturze i kupkom. Nie chcę, żeby dzieciaczki tak się męczyły. Gdybym wcześniej zareagowała- może nie byłoby szpitala, a tak... myślałam, że to niestrawność po nowym pokarmie... :-(

dzieki :)
kupka byla normalna , temperatury nie ma ...moze jednak to jablko zaszkodzilo....

Asionek ja się do ciebie nie odzywam chwilowo...wybacz...ale zgasiła mnie fotka na fb...mieć taką pogodę i się chwalić...;PPP

hehe dlatego nie wklejalam tutaj ;) balam sie linczu po ostatniej niedzieli :-D

Asionek ja tam Cię widzę...nawet posta wyczytałam...i wcześniej foteczkę widziałam...jak śmiesz być taka chuda???:-D

Kocie PACZAJ:)
Zobacz załącznik 440569

Córunia mówi mi: Mami, ty jesteś piękniejsza w świecie, księżniczka i modelka, kocham cię:)))
A Tacie: Tati...ty jesteś jak dinozaur:)

zaraz chuda , dobrze , ze bez ubrania nie widzialas mnie :-)
hehe Ninka slodka :)))

Asionek - najuprzejmiej proszę o wstawienie pięknej pogody.....w tle :)))
Bo na pierwszym planie chcę zobaczyć Ciebie :-p:-)

sama sie prosilas jak cos :))) nie chcialam cie denerwowac no wiesz po ostatnim hehe , a dzisiaj jeszcze cieplej tylko 19 w cieniu :szok:
t3vnS.jpg

:rofl2::rofl2::rofl2: czyli jednak Boo na coś się nadaje :-p sokole oko wynajduje takie cudaki i koleżankom się podoba, miód na moje serce :tak::-D

Zobacz załącznik 440607 moje libido podpowiada mi, że to była by idealna pościel dla mnie :rofl2: wyPACZcie mnie erotomance :-D:-D:-D:-D:-D

hehe oddawaj libido , bo moje calkiem zdechlo , albo ucieklo ... :)))

dobry dobry

no i MAde padnie na dzień dobry;))

my nadajemy z kuchni ale zaraz się przeniesiemy do pokoju bo ...koooopa przyszła;))

pozdrawiam wszystkie

reklama
Hej:))
Oczywiście standardowo nie nadrabiam:)
I nawet jeszcze trochę kawy mam:) udało mi się wcześniej:))

Asionek ja też chcę 19 stopni!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie leje wieje i strasznie brzyyyyydkooooo
Ja już bym chciała wiosnę.....

Paulina ja miałam dziś pobudke kooopkową:)) podwójną bo psiuch moj zrobił w kuwecie i też trza było sprzątać:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry