• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem z kawka :)
maly chyba (odpukac ) naprawia sie powoli ,bo od kilku dni pobudki dwie sa, a nie 10 :-D

z mila checia przesle wam sloneczka i ciepelka troche !!! lapcie ***********************************************************************************************************************************************************************************
:-D:-D:-D

widzialyscie tego linka co wklejalam ?? :-) boskie te ubranka !! wsumie dobrze , ze ja za bardzo przez allegro zamawiac nie moge , tylko musze angazowac osoby trzecie , bo bym z torbami poszla :cool:

reklama
Ja asionka zobaczylam i szybko zapomnialam. U nas ma dzis 13 stopni i tego bede sie trzymac.

Kocurku - Jakies strasznie twarde mam podbrzusze. Co to za cholera? No i troche mam stracha ale takiego, co go opanuje :)

Lilus - jade do gina na razie, kroplowka to w ostatecznosci. Na razie sie o ludzika niepokoje. W buzi sucho na maksa. Moj maz wielki przeciwnk coli obudzil mnie rano zimna cola ze slomka :) a ja bym sie tak wody napila... Tylko wiem jak to sie skonczy. Ble.

Kto ze mna kofeine pije?

Asionku ja obejrzałam aukcję - ciuszki cudne, ale drogie kurcze...i mi się coś wydaje, że nielegalna taka aukcja w formie reklamy tylko...ale dojrzałam tam pomarańczowego bodziaka, o którym myślę teraz :cool2::-p

Paulina jak ja czytam o waszych nockach to mi to tak dobrze robi.....
Bo twoje małe prawie w wieku mojego i widze że podobnie:)) Jak miło że nie ja jedna:))

Asionek ubranka widziałam - cuda... szkoda że takie drogie... Ja w ciąży w szale zakupowym nakupiłam śliczności i co??? dooopa większości Młoda nawet nie założyła bo za gorąco/zimno/niepraktycznie itp... więc teraz na patrzeniu kończę i kupuje tylko to w czym chodzi:)

Pok współczuje bidulko. Mam nadzieję że ginek uspokoi i pocieszy i w końcu ludzik przestanie męczyć mamusię i się uspokoi:) do trzeciego trymestru:)) co by dobrze ciąże mamusia zapamietała:)

reklama
Monia a wiesz co jest najśmieszniejsze???z mężem wstajemy co drugą noc na zmianę do małej-jedną nockę ja, następną on-tym sposobem w miarę się wysypiamy...nie wiem skąd ale mała wie kiedy tatuś wstaje bo wtedy potrafi przespać od 19-20 do 3-4 rano i się nie obudzić, potem zje mleczko i idzie spać dalej-ale jak mamusia wstaje to musi być w kontakcie z córką cały czas...no ręce opadają czasami..choć nie powiem,zdarzyło jej się przespać prawie całą noc i obudzić o 6 dopiero na jedzonko-ale nocka jak dziś to dla mnie pełen standard;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry