• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok nie będziesz nie będziesz uwierz mi:))
Też tak mówiłam jak się przytulałam do kibelka, potem jak leżałam i nie mogłam wstawać, potem jak mi mała uciskała nerwy i nei mogłam się ruszyć, potem jak nie mogłam spać, potem jak mi było ciężko, potem jak rodziłam......
A teraz już by mi się chciało:)

Paulina moje cyckowe i butelką pluje z daleka a ostatnio ją wyrzuciła z łóżeczka... dla mnie dobra noc to jest jak się budzi ze 3 razy i na śpiocha je i jak pośpi do 5-6. To ideał i czuję sie wyspana:)) Niestety ostatnio z niewiadomych dla mnie powodów robi sobie przerwy o 3 lub 4 na godzinną zabawę i po godzinie dokładnie już chce spać... A przez ta godzinę możemy robić co chcemy a ona i tak nie uśnie....

Ostatnia edycja:
reklama
Poczku kochany ja też tak mówiłam aż do momentu jak Maciuś skończył 1,5 roku! A POPACZ - mam dwójkę dzieci i szczerze dwójkę polecam! Nie wyobrażam sobie teraz siebie z jednym dzieciątkiem teraz - a za jakiś czas sama pomyślisz - KURCZE JAK TA CIĄŻA SZYBKO MINĘŁA!

Paulinka czyli Maja książkowo reaguje na nocną opiekę mamy/taty :-)

dzien dobry
ciezkie tematy wczoraj wieczorem widze ze byly poruszane, zdarzylam doczytac zanim Iwa wstala
musze zjesc sniadanko i sie ogarnac

yyyy Wiola a o czym ciężkim rozmawiałyśmy wczoraj...nie pamiętam;)

Lil-wow to moja córka reaguje książkowo?

Pok-też polecam dwójeczkę i chciałabym powiedzieć,że każdą ciąże przechodzi się inaczej- z Danielkiem oprócz awersji do nabiału w 1 trym. to oprócz rosnącego brzuszka nic nie czułam różnicy;) a Maja mnie trochę przeciągnęła, mdłości,leżenie i w ogóle...

Wioluś witaj! Jakie tematy?? Kurcze ja nic nie doczytałam....

A macie jakieś sprawdzone tricki, żeby dzidzia chwyciła butlę z mlekiem??? Kiedy w końcu kupiłam nową butlę i mleko, bo zdecydowałam, że na wieczór chcę MM dawać - to Martynka za nic w świecie tej butli już nie chce...

Paulinka no podobno zawsze jak tata to dzidzia spokojniejsza i łatwiej ją odłożyć do spania - a jak mama to dzidzia się tak łatwo nie da oszukać i odłożyć :-) To działa zwłaszcza jak dzidzia się cycuje - ale widocznie bez cyca też :-)

Lil-ja tam ekspert nie jestem, ale może butle niech spróbuje jej podać ktoś kto nie ma pachnącego słodkim mleczkiem cycusia;) np. twój mąż lub mama;)
a może pierw spróbuj dać jej swoje mleczko w butelce a potem stopniowo dawaj jej po trochu mm wymieszanego z twoim mleczkiem????

lil, paulina tematy pieniezno , kredytowe to dla mnie trudne tematy...

pok a ja zgadzam sie z dziewczynami, o tym co bylo zle w ciazy, czy podczas porodu szybko sie zapomina.

a ja mam stresa ...jak juz wczoraj wspominalam jedziemy z kolezanka do innej kolezanki( moja Niunia oczywiscie tez jedzie) do miasta ktorego za bardzo nie znam a ja robie za kierowce ...ale mam cykora , mam nadzieje ze nic nie odwale. trzymajcie kciuki za mnie.

a o ktorej mialysmy trzymac kciuki za mary???? o 10.30 czy 11.30?

Ja przed ciaza to trojke dzieci chcialam ale teraz mowie nie :) pewnie, ze moze mi sie zmienic ale na ta chwile nie wyobrazam sobie tak bez sil lezec w lozku a tu jakis gagatek na okolo glodny, brudny biega. Nikogo do pomocy nawet doraznie. Nie nie nie :)

reklama
Dzień dobry:)
Mąż zarządził mi odpoczynek po wczorajszym sprzątaniu więc leżę:)
Pojadę do pracy koło 12:)

Asionek nikt tego nie licytuje, jak chcesz to klikaj:))))

Pok &&& za wizytę.
Kto mi kafffkę do łóżka przyniesie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry