• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a jeszcze wam sie wyzale, ze spotkalam wczoraj dwie takie dalsze znajome i nie dosc, ze glosno mnie krytykowaly za popijanie coli, to jeszcze uslyszalam, ze przesadzam, bo jak mam sile isc do sklepu po cos do picia to chyba nie jest tak zle i co bym zrobila gdybym prace miala(kurka! Zwolnienie bym wziela na ten podly czas) i kobiety dzieci maja i sie w ciazy zle czuja i rade daja a ja tylko marudze i mieczak jestem. Jak sily odzyskam to w zeby lasce dam chyba... Sie czulam strasznie po tym...

Jaka paranoiczki zakichane... Ludzie są straszni...
Ja usłyszałam kilka dni temu, że: ''lepiej teraz, że się ciąża nie rozwinęła niż w 3 miesiącu...przecież to nie dziecko jeszcze...''

Poczku nie denerwuj się...
To ci powiem jak ja miałam, może się pocieszysz trochę.
Byłam w ciązy w tym samym czasie co moja młodsza siostra. I ja całą ciąże miałam z trudnościami, mniejszymi lub większymi ale ciągle coś. A siostra czuła się super i cały czas biegała do pracy i nie narzekała.
A ja ciągle że tu mnie boli tam mnie boli, że leżę, że wymiotuję, że mam skurcze itp. W każdym razie dużo płąkałam.
I wszyscy dokoła powtarzali mi że siostra taka dzielna a ja beksa i przesadzam o się głupio skarże i zamartwiam...
Tacy już sa ludzie.
A na pocieszenie - ja miałam poród super a ona się męczyła 2 dni i strasznie popękana była i wogole do dupy.. i mała miała jakieś tam bakterie i w szpitalu były długo...
A teraz się ze mnie śmieją że na moja niuńke chucham a ona co? mała ma zapalenie dróg moczowych i są w szpitalu...

Monia ja bym chciała po prostu, żeby ona butlę lubiła - chcę za jakiś czas zacząć podawać MM z kaszką na noc, a jak odstawię od cyca (około roku) to chciałabym, żeby sobie butlę na noc piła...a w nocy wtedy dawałabym wodę z butli z odrobiną mleka (dla koloru). Tak zrobiłam z Maciusiem i tak mi wygodnie było...

Carola ja dziś dzień bez kawki, ale jak mi mała pozwoli to sobie kolejną herbatkę zrobię...

Made dla Ciebie to wszystkie kolory tęczy :-) I nic się nie martw odpowiedziami!

No ja muszę się podnieść...siła wyższa=bateria w lapku pada:)))
Ładowarka w kuchni jest...

Ehhh ludzie... a moja koleżanka w zeszłym roku co? ''Wiesz, ja to bym chciała być bezpłodna jak Ty bo przynajmniej w ciążę bym nie zachodziła jak tylko mąż mnie dotknie''

Ten tekst powtórzyła ostatnio znowu wobec mnie i innej dziewczyny z wielkimi kłopotami ginekologicznymi.

Albo: "Inaczej jest jak mężczyzna jest ojcem od początku, wtedy kocha swoje dziecko"... tak jakby mój K. Ninki nie kochał...

reklama
Lil ja się trochę boję tak bo mój chrześniak tak zaczynał z wodą na noc a teraz ma 2 latka i wszędzie chodzi z butelką a już ma zgryz popsuty... I nie da sobie odebrać butli albo chociażby smoczka od niej...
Chociaz przyznam że to wygodne..
A Maciuś ci się odzwyczaił od butli?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry