• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - przerwy w nauce jak najbardziej wskazane ;)) Może dasz się namówić
na podładowanie akumulatorków kofeiną...? :-p

Mademoiselle - a dziękuję, dam się namówić z przyjemnością! :-) U mnie nauka polega na czytaniu dzienników, co by się orientować, co się teraz dzieje w tym pięknym kraju. :tak:

Mary - przerwy misza byc! :) wpadaj!

Pok -
dzięki! A naprawdę, nic się nie przejmuj gadaniem jakichś kretynek, ze się wyrażę! Ja bym im tam powiedziała, co myślę! :wściekła/y:

Za parę literek wchodzimy na 10000. stronę :)))) Niezłe tomisko :)))

Noooo, już 10000 stron! Wow!!!

jezzu ale my drukarnia jesteśmy;)))10 000 stron wow

oki, szybkie cappucino z wami i lecę obiadek kończyć, potem poczytamy z Danielem dalej 'króla lwa', trzeba korzystać póki marudka śpi;))

Obejrzałam te wózki, i mam mieszane uczucia......jak dla mnie zbyt kosmiczne,
jestem jednak tradycjonalistką :)
Zabawki natomiast, bomba! Muszę poszperać po internecie za takimi miękkimi kulami....
a i co jeszcze przyuważyłam?! Nieziemskie buciki na nóżkach jednego z mniejszych modeli :szok:
Muszę je mieć!!!

Paulina no tam na stronie Smyka są wyprzedaże :tak: więc nie wiem czy na Allegro szukają jeleni, którzy załapią się na te ceny, które oni podali :eek:

A wogóle WITAM się :sorry: tak bardzo chciałam wkleić ten link dla Asionka, a Remi usypiał się od godziny...marudzenie to mało powiedziane :szok:

Zobacz załącznik 440646 lecę wrzucić coś na ząb, bo jeszcze nie jadłam śniadania :no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry