reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze dziewcyzny...
Ale jestem dzisiaj zadowolona z siebie;-)
Umylam okno, mam wprawdzie jedno, ale wielgachne...
I wyciagmelam wiatrak z zza szafy..
Nie mowiac juz o pozadkach na tip top...
I piesia wykapalam bo jutro do fryzjera i siedze sobie teraz popijajac wode z lodem;-)

Poki o jestem cala Wasza:-D

reklama
dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach

gratki!!!!!

jestem
KPI- tak zakupy udane-spozywka juz porozkladana gdzie trzeba,2 zgrzewki wody w pom.gospodarczym-teraz pewnie woda bedzie szlaaaaaaaaaaa,ze hej.
a ja chcialam wydac 100 na krzewy,ale niestety poszlo 200:sorry2:ale mam 4 tuje konika zolte i 2 zielone i 4 krzewy przypiekne i duze wiec sopro przybedzie w ogrodzie zaraz ide sadzic [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n040.gif

miłego sadzenia ;)

Buniu rozumiem Cie ale wiesz ja myśle że nie będziesz nawet musiała w przyszłym cyklu brac clo bo fasolka już będzie :) a nawet jeśli nie to w końcu do trzech razy sztuka i wtedy to już na bank sie uda i z mama w marcu będziesz rodzić i ze mną :) bo ja chyba jednak jeszcze nie teraz :( no ale nic w sobote sie powinno wyjasnić :)

trzymam mocno kciuki za Was ;)

a ja mam pytanko do dziewczyn, które brały dowcipnie lutkę. czy miałyście jakieś dolegliwości od tego? tzn. czy coś was bolało, albo się źle czułyście?

ja brałam na początku ciąży i nie miałam żadnych dolegliwości ...

Kurcze dziewcyzny...
I piesia wykapalam bo jutro do fryzjera i siedze sobie teraz popijajac wode z lodem;-)

wow, kawał dobrej roboty zrobione!!!

Oj Bunia bidulko...
Rozumiem jak się czujesz:(( Ale dziewczyny dobrze piszą musi się przecież udać!!!!!! Przeciez nie ma innej opcji:)

Ja też chcę burzę!!!!!! I żeby chłodniej bylo! Nie wiem jak do domu dojade 40 min autobusem... oby nie był zapchany:((

Mama pochwalisz się krzewami co??? tzn przypomnisz mi jutro na której stronie wkleiłaś zdjecia bo ja pewnie jak zwykle w domu nei będe miała czasu:( Dzis pilnuję mojej siostry 3-latka:) Cwaniak się taki robi!
A wlasnie Lor on też nie mówił bardzo długo a teraz gada tak że go zamknąć nie można!!

Opisze wam coś. Jechali samochodem i były tory, i on stwierdził że pewnie będzie pociąg, a że ani widu ani słychu to wszyscy się pouśmiechali... No ale faktycznie był:szok: i mały skomentował "ha a przeciez nini (on na siebie mówi nini, a na braciszka dzidzi) mówił" i się popatrzyła z politowaniem... Albo jak się moja mama pytała czy rozmawiał z Rafalkiem w szpitalu (jego braciszek, ma 2 i pól miesiąca) znowu popatrzył z politowaniem 'babcia przecież on nie umie mowić"
Boski jest poprostu:)) Jeszcze godzinka i jadę do niego:))

Marylka spokojnie czekaj i testuj!!

Ostatnia edycja:
Kurcze kaj ja sie ciesze ze w takie upaly to albo pieszo albo rowerkiem do pracy jezdze...
Jak sobie pomysle o autobusie i o ludziach ktorzy sie nie myja

Kurcze dziewcyzny...

łał juz nie prosze żebyś u mnie zrobiła takie pożądki ale choć podziel sie tą wodą z lodem pleas

KAsiu dzięki kochana za kciukasy :)

monika no staram sie staram

kurcze zwarjuje zaraz ide do samu po loda w kubeczku :)

a tak poza tym to dziś usłyszałam już pytanie czy jestem w ciąży i powiedziałam że jeszcze nie wiem :):):):):) ale baba sie zdziwiła i patrzy mi na brzuch a ja do nie a ten brzuch to dlatego że babcia dobrze gouje :):):):0

Marylka ja się wczoraj najadlam sosu czosnkowego no i musialam w autobusie rozpiąć spodnie i tak potem szłam z takim wywalonym brzuchem (wzdęcia) i też sąsiadka rodziców, pogadała ze mną i tak zerkała na brzuch i wkońcu się zapytała, jak powiedziałam że to od sosu to jej się głupio zrobiło i uciekła:))

A ja was sobie podczytuje ale żadna nie odpisuje więc nic nie piszę :sorry:
Idę wcinać placki po węgiersku a na deser mrożony sorbet truskawkowy.

2576830.jpg Fotografie_wody_i_lodu_1147.jpg

Marylko prosze bardzo:-)

o ja pierdziu...
Sol
daj kawalek tego plackka, za placka to ja zycie oddam

Ostatnia edycja:
monia i dobrze jak mają odwage sie pytać to niech sie wstydzą bo te moje klientki to sie tam wogule nie czaja i no niewiem ale nawet nie widac że są zmieszane tylko dalej dopytują ehhhh

a słuchajcie mam taką pościel z kubusiem puchatkiem - naprawde super i babka mówi tak o jaka sliczna superowa jest bo wie pani ja dla dziecka to nie musze takiej miec ale niech pani dla mnie taką zamówi ja pod nią będe spać :):):):):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry