- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Mary-bath, witaj. 
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.
Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.
mary-beth
Mary-bath, witaj.
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.
Wiara jest najwazniejsza!

A coś nam babeczki pozmykały... Pewnie ładny dzionek mają! Miłej niedzieli! :-)
kasienka862
witam tez was dziewczynki
no pogoda super
mi sie podobalovely zapalam[*] a ja boje sie zrobic test....... boje sie ze zobacze1kreche wiec czekam do jutra..
Wisieńka
Hej dziewczyny. Nie miałam czasu przez 2 dni ale sużo nie popisałyście to poczytałam.Byli wczoraj u nas mlodam z mężem i było bardzo miło. Dzis pogoda paskudna ale chłód to wynagradza, ja mam fatalny humor i popłakuję sobie. Pol gotuje nam obiad i oglądamy przytuleni różne stare filmy.Weekend się kończy, ja mam jeszcze L4 a Pol idzie do pracy i będe sama w domu bo Maciek u dziadfka to pewnie znowu powariuje.
Wszystkie moje dolegliwości ustąpiły i czekam teraz na @. Oby była w normalnym terminie.
Trzymam kciuki za staraczki&&&&&&&&&&&, Marcepanek jeszcze raz GRATKI.
Lovely tylę jeszcze raz, i podejmij decyzję jak będziesz na to gotowa.
Wracam do Pola. Będe wieczorkiem.
Buziole
Wszystkie moje dolegliwości ustąpiły i czekam teraz na @. Oby była w normalnym terminie.
Trzymam kciuki za staraczki&&&&&&&&&&&, Marcepanek jeszcze raz GRATKI.
Lovely tylę jeszcze raz, i podejmij decyzję jak będziesz na to gotowa.
Wracam do Pola. Będe wieczorkiem.
Buziole
mary105
kasienka862 a kiedy ma przyjść @
lovely doczytałam przykro mi:-(
wisienka tulę mocno oby szybko wyszło słonko w twoim życiu i już zostało
kurcze przypomniało mi sie że o 18 muszę kuzyna zawieść na busa
zmykam szybko.
lovely doczytałam przykro mi:-(
wisienka tulę mocno oby szybko wyszło słonko w twoim życiu i już zostało
kurcze przypomniało mi sie że o 18 muszę kuzyna zawieść na busa

Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Krakowianka- i tak trzymac! wiara czyni cudaMary-bath, witaj.
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.
Lovely- moze zbyt pochopnie podjelas decyzje.. wiem, ze to wszystko co sie stalo, boli... i super, ze wyjezdzasz nad morze- odpoczniesz, nabierzesz sil, a po powrocie i wizycie u lekarza zobaczysz co bedzie
Sol- niezla agentka z Ciebie
Mary-beth- 14 dzien to faktycznie z wczesnie, jak masz 34-dniowe cykle... ja mam 29-dniowe i mialam w 13-tym dniu cyklu owulke... no ale... u Ciebie to juz tuz tuz
Wisienka- w taka pogode ja zwykle tez nie za bardzo sie czuje.. sciskam Cie mocno kochana
a tymczasem, bo wlasnie wstalam po jakichs kolejnych 3h snu... ide cos zjesc
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was
Ale dziś mamy mały ruch...
Ale dziś mamy mały ruch...
reklama
S
Sol
Gość
maggy - a mi przeszło na schabik
Za to mąż cały dzień zajmuje się Karolą a ja a to śpię, a to sobie czytam książkę
Dostałam obiadek bo M zrobił a teraz jak wstałam to dostałam mrożoną kawę bo za mną chodziła
Dzisiaj mam dzień dobroci dla mamy
W sumie to ja wiem że M chce mnie dzisiaj odciążyć bo jutro jedzie na dwa dni do Starachowic i chce z małą spędzić jak najwięcej czasu bo w środę rano przyjeżdża a na 13 do pracy tu idzie, w czwartek od rana do 15 jest w pracy tu a w piątek i sobotę znowu poza Kielcami :-( Tak więc niewiele się w tym tygodniu będziemy widzieć :-( Za to następny ma luźniejszy.
mary-beth - to ja przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i masę &&&&&&& za ten cykl u Ciebie
lovely - trzymaj się kobitko i mam nadzieję że jednak nie odłożycie na długo staranek - w końcu przytulanki są takie miłe
Ja wiem jaki to ból ale po każdej stracie trzeba się otrząsnąć i iść dalej bo życie czekać na Ciebie nie będzie a może przynieść wiele dobrego - trzeba tylko nie dać się przeciwnościom. Jakbym po pierwszym czy szóstym poronieniu się poddała nie miałabym Karoli a teraz drugiego bobaska w drodze. Nie mówię że łatwo nie było bo psychiatrę odwiedziłam kilka razy
Ale było watro się nie poddawać
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania i upragnionego dzidziusia 
Jezu nie mam co robić
Zaczęło padać pół godzinki temu i wreszcie jest czym oddychać ale nadal jest bardzo ciepło 

mary-beth - to ja przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i masę &&&&&&& za ten cykl u Ciebie

lovely - trzymaj się kobitko i mam nadzieję że jednak nie odłożycie na długo staranek - w końcu przytulanki są takie miłe

Jezu nie mam co robić

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: