reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Krakowianko!
Mam nadzieję, że u Ciebie troszkę lepiej. Pozdrawiam Cię oraz wszystkie dziewczynki! :tak:

reklama
Mary-bath, witaj. :)

Tak, już znacznie lepiej, dziękuję. :) Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.

Tak, już znacznie lepiej, dziękuję. :) Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.

Wiara jest najwazniejsza! :tak: Plus fluidki oraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak: Ja własnie zaczynam swój okres płodny i też się boje, że znów się rozczaruję, że znów zobaczę 1 kreskę na teście... Ale warto wierzyć, że się uda! :tak: Dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, kochana! Zobaczysz, uda się!

A coś nam babeczki pozmykały... Pewnie ładny dzionek mają! Miłej niedzieli! :-)

witajcie dziewczyny :-)
u nas dzisiaj 17 stopni :szok: i deszcz pada już parę godz.

mary beth krakowianka ; wiara że się uda :-), &&&&&&&&&&&&&&:-) i luzzzzzzzzzz:-D Nam z Zosia udało sie w 5 cyklu jak odpusciłam:tak::-D

witam tez was dziewczynki:) no pogoda super:) mi sie podobalovely zapalam[*] a ja boje sie zrobic test....... boje sie ze zobacze1kreche wiec czekam do jutra..

Hej dziewczyny. Nie miałam czasu przez 2 dni ale sużo nie popisałyście to poczytałam.Byli wczoraj u nas mlodam z mężem i było bardzo miło. Dzis pogoda paskudna ale chłód to wynagradza, ja mam fatalny humor i popłakuję sobie. Pol gotuje nam obiad i oglądamy przytuleni różne stare filmy.Weekend się kończy, ja mam jeszcze L4 a Pol idzie do pracy i będe sama w domu bo Maciek u dziadfka to pewnie znowu powariuje.
Wszystkie moje dolegliwości ustąpiły i czekam teraz na @. Oby była w normalnym terminie.
Trzymam kciuki za staraczki&&&&&&&&&&&, Marcepanek jeszcze raz GRATKI.
Lovely tylę jeszcze raz, i podejmij decyzję jak będziesz na to gotowa.
Wracam do Pola. Będe wieczorkiem.
Buziole

kasienka862 a kiedy ma przyjść @

lovely doczytałam przykro mi:-(

wisienka tulę mocno oby szybko wyszło słonko w twoim życiu i już zostało

kurcze przypomniało mi sie że o 18 muszę kuzyna zawieść na busa:szok: zmykam szybko.

Ostatnia edycja:

Krakowianka- i tak trzymac! wiara czyni cuda :) i do tego pozytywne myslenie= bedzie dobrze :D sciskam mocno &&&&&&&&& i wysylam duzo fluidkow :)

Lovely- moze zbyt pochopnie podjelas decyzje.. wiem, ze to wszystko co sie stalo, boli... i super, ze wyjezdzasz nad morze- odpoczniesz, nabierzesz sil, a po powrocie i wizycie u lekarza zobaczysz co bedzie :) trzymam za Ciebie mocno&&&&&&&&&&&&&&&&& musi sie wszystko ulozyc :)

Sol- niezla agentka z Ciebie :D ale ja tez spalam cala niedziele znowu :) tylko jem i spie.. ale tym schabem narobilas mi smaka... no i teraz bede musiala kombinowac, kiedy go zrobic :D

Mary-beth- 14 dzien to faktycznie z wczesnie, jak masz 34-dniowe cykle... ja mam 29-dniowe i mialam w 13-tym dniu cyklu owulke... no ale... u Ciebie to juz tuz tuz :D trzymam tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete i wysylam duzo pozytywnych i ciazowych fluidkow :)

Wisienka- w taka pogode ja zwykle tez nie za bardzo sie czuje.. sciskam Cie mocno kochana :) wszystko sie powoli ulozy, zobaczysz :) zaciskam za Twoje II kreseczki mocno &&&&&&&&&&&&&&&& i wysylam fluidki :)

a tymczasem, bo wlasnie wstalam po jakichs kolejnych 3h snu... ide cos zjesc :)

reklama
maggy - a mi przeszło na schabik :-p Za to mąż cały dzień zajmuje się Karolą a ja a to śpię, a to sobie czytam książkę :-D Dostałam obiadek bo M zrobił a teraz jak wstałam to dostałam mrożoną kawę bo za mną chodziła :-D Dzisiaj mam dzień dobroci dla mamy :-D W sumie to ja wiem że M chce mnie dzisiaj odciążyć bo jutro jedzie na dwa dni do Starachowic i chce z małą spędzić jak najwięcej czasu bo w środę rano przyjeżdża a na 13 do pracy tu idzie, w czwartek od rana do 15 jest w pracy tu a w piątek i sobotę znowu poza Kielcami :-( Tak więc niewiele się w tym tygodniu będziemy widzieć :-( Za to następny ma luźniejszy.

mary-beth - to ja przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i masę &&&&&&& za ten cykl u Ciebie :-D

lovely - trzymaj się kobitko i mam nadzieję że jednak nie odłożycie na długo staranek - w końcu przytulanki są takie miłe :-D Ja wiem jaki to ból ale po każdej stracie trzeba się otrząsnąć i iść dalej bo życie czekać na Ciebie nie będzie a może przynieść wiele dobrego - trzeba tylko nie dać się przeciwnościom. Jakbym po pierwszym czy szóstym poronieniu się poddała nie miałabym Karoli a teraz drugiego bobaska w drodze. Nie mówię że łatwo nie było bo psychiatrę odwiedziłam kilka razy :-p Ale było watro się nie poddawać :-D Życzę Ci szybkiego zafasolkowania i upragnionego dzidziusia :-D

Jezu nie mam co robić :dry: Zaczęło padać pół godzinki temu i wreszcie jest czym oddychać ale nadal jest bardzo ciepło :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry