reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia- dzieki za info o tym adapterze :) juz zakupiony :) a cena lepsza, bo gosciu wysyla z UK :)
aha! ja nie mam ogrodu, bo wynajmuje mieszkanie, poza tym tu wszedzie beton, wiec nici z namiotu :D hahaah

ide sie znowu polozyc... na chwile... ale moze usne..

znowu mnie pobolewa lekko z prawej strony.. ale nie stale, tylko tak od czasu do czasu.. dziwne uczucie, jakby gdzies cos naciskalo.. moze znowu rosne :D

reklama
Maggy- zapewne macica się powiększa ;)) więc spokojnie :*
masz rację, połóż się i odpocznij :**

Hope maz mój mówi JA CHEM JA CHCEM więc pytam ile takie cudo kosztuje i czy sie orjentujesz czy ktoś ma male :) no mąż nawet powiedział że jest gotów poczekac :):):)

Bunia ale z ciebie aparatka-zoofil :-D:-D:-D A miałaś kiedyś szczury? To jest dopiero frajda. W całym swoim życiu zaliczyłam koty, psy, chomiki, szczury, rybki, ślimaki, papugi, króliki, jak leci po kolei :-D

Jsorbek żeby mieć zwierzaka faktycznie trzeba to po prostu lubić. Ja to uwielbiam, nie przeszkadza mi większa ilość pracy przy sprzątaniu, sierść, chrapanie, kocham te psy, są członkami naszej rodziny. Od dziecka tak mam, nieuleczalne ;-) Do tego jeździłam konno.
Chociaż dla odmiany nie przepadam za kotami i nie lubię kociego zapachu. ale pomiziam chętnie.

Także nic na siłę :-) Dzieci zazwyczaj psy uwielbiają a ja nie wyobrażam sobie domu bez dzieci i psa. Inaczej jest dla mnie niepełny.

Ewcia tak, mam hodowlę stafików właśnie. I dokładnie teraz mam 3 szczeniaczki z holenderskiego krycia. Niedługo jadą do nowych domków :-) Także służę pomocą, jeśli będziecie chcieli dowiedzieć się czegoś więcej, zawsze pomogę.

Maryla rozejrzę się, czy jest coś ciekawego na sprzedaż, podam ci linka na priv gdzie teraz są maluszki. Ale o cenę musicie już pytać w hodowlach. Ja będę miała pieski dopiero na początku przyszłego roku, ten miot już się rozszedł.

Ostatnia edycja:
Ewcia ja tez tak myślałam ale to trzeba by go codziennie kapać chyba i nie wiem co jeszcze - a ja raczej nie bede mieć na to czasu przy niedługo juz dwójeczce poza tym nie mogłabym się kapać w tej samej wannie co pies :sorry2: ja taka inna odmiana trochę jestem po prostu :-D no ale nie każdy musi psy w domu trzymac przecież - poza tym byc moze moja postawa wynika z faktu ze boję sie psów

Hope
- dokałdnie nic na siłe - kotów tez nie lubię - a psy lubie ale nie na tyle żeby własnie znosic sierść i takie tam :-D poza tym jestem wyjątkowo obrzydliwa tzn byle co i od razu mi .. no wiesz o co mi chodzi nie bede rozwijać :sorry2:

Ostatnia edycja:
hope zgadzam się z tobą ten dog niemiecki co mieliśmy wziąć, to miał właśnie wszystko co było potrzebne, my mieliśmy kaskę odłożoną (w sumie ja, bo długo trzymałam pieniądze z odszkodowania po śmierci taty i stwierdziłam że kupno psa za nie to dobry pomysł) i kosztowałoby nas to 2,700zł i byliśmy na to gotowi, ale koleś poszalał i nie zgodził się czekać aż przyjedziemy po pieska bo wolał go sprzedać za 3000zł. po prostu żeby nie pisać fi** to napiszę penis!!! więc mamy naszego pomyleńca

marylka rycerz? jeśli chodzi o takiego w srebrej zbroi na białym rumaku, to chyba pomylił adresy bo stoi i sąsiadki na wycieraczce zamiast u nas

Hope- wiem, że Mu się spodoba:)) ale na razie nie planowaliśmy psa, więc tylko Mu pokażę i wiem, że pod koniec 2011 będę takiego miała :))
A to Ty także masz hodowlę? Czy źle wyczytałam?
A mieszkanko, to chyba nie problem żeby takiego mieć, co?

Sorbuś- ja mieszkam w bloku i sądzę, że jak dobrze się o psiaka dba, to nie czuć nim ( u koleżanki przynajmniej nic nie czułam)
Kiedyś chciałam labladorka...

Buniu nie no chodziło mi o tego co mu zbroja przyrdzewiała i miecz opadł :):):):):)

hope napisałam do Ciebie pytanko na poprzedniej stronie :)

Sorbuś- ja wiem czy inna... Ja jak małolata byłam u ciotki i ona kąpała swoją sukę w wannie, to ja do tej wanny nie weszłam- przez tydzień myłam się w misce:-D:-D
ale wiem, że jak będę mieć swojego psiaka, to jest coś innego:tak:

Hope- to w takim razie jak będziemy chcieli już kupić, to Tobie dam znać :)) bo zawsze będę mieć tę pewność, że na 100 % będzie stafik:-):-)
a przy okazji się poznamy osobiście:-p:-p

Ewcia no moze i tak - to podobnie jak z dziećmi czasami mnie cos obrzydza u innych dzieciaków np wymioty ( wiem pojechałam :-D) ale taka prawda a u swojego nic a nic to moze i pieskami podobnie

Marylka priv poszedł do ciebie :-)

Ewcia
polecam psiaki :-) A wcześniej proszę się już zapoznać z metodami wychowania psów i zaopatrywać regularnie chociaż w "Mojego Psa". Do przyjęcia psiego dziecka trzeba się przygotować jak do ludzkiego ;-)

Jsorbek ty po prostu jesteś "obrzydliwa" jak to ja mówię :-) Mnie właśnie psy wyleczyły z pedantyzmu, miałam taki okres w życiu, że "lizałam krany" kilka razy dziennie do perfekcji :-D Już mi przeszło. Jak ty biedactwo dzieci przewijasz :-D;-)

reklama
Witam wszystkie forumowiczki!!! Chcialabym doáczyc do grona staraczek choc juz staramy sie od lutego i nic nie wychodzi :) Moze Wy mi dodacie troche otuchy i jakos sobie poradze z problemem. Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry