reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc Ewcia ,Marcepanek .Bibinka :):)
Aguś słoneczko wszystko ok :):):) jestem wyspana .... i ciągle głodna :) ide zrobić obiadek a mam spagetti :p:p:p zapraszam :):) jak ktoś ma ochotkę :)
Marylko - dziekuje dziubeczku :* piosenka super :):):)zaraz sie buźka śmieje :)

reklama
Bibinko miło zaczął się piątek:)))
Widzę pobyt w Mikołajkach udany i dobrze:)))Na pewno należało wam się!!
Aguś gdybym była bliżej to chętnie być Cię odwiedziła :tak:;-)
Marylko a może pomyśl o jakiejś reklamie,promocji sklepu i może to właśnie przyciągnie klientów do Ciebie ;-)

Bibinka- hej Słonko :* jak tam Twoja @ ??

Aga.kk- ja lenia iałam przedwczoraj ;)

Hope-
:))

aga oj naprawdę taki wypad od czasu do czasu dobrze robi:tak::-)
ewcia nie ma póki co...

Hope hopla masz na punkcie psów heh ale pozytywnego jak widać :-D
bibinka witaj. Jak na razie jest dobrze i czekam strasznie na wizytę u gina w środę.
Nie wiem co zrobić bo strasznie drażliwe mam piersi nie mogę nawet koszulką ich dotknąć bo od razu bolą. A co dopiero ubrać stanik. Chyba jakieś sportowe biustonosze będę musiała zakupić. Czuję też ,że w brzuchu coś się dzieję bo w nocy mam problem z zaśnięciem bo tak jak by od środka coś mi tam wypychało ...

marcepanek to wsio ok:-D.nie stresuj się,fasolka się mości,będzie dobrze,zobaczysz:tak::-).mam nadzieję,że za jakiś czas to Ty mnie będziesz tak pocieszać:tak::-)
aga paaaa!

Agnieszka no to red bulll doda Ci skrzydeł :):):) i mąż ekstra sie dzis zachował - ja myśle że liczy na nagrode :) no i pewnie sie nie przeliczy :):):):)
hej i czołem:tak:.witam wszystkie "stare" i nowe staraczki:tak::-)
nie nadrobię Was,dawno mni nie było,ciągle na wyjazdach:tak:.ostatni był z mężem w Mikołajkach,było cuuuudnie,poczulismy się,jak za dawnych młodzieńczych czasów:-D,a Ala szczęśliwa,bo u dziadków była:tak::-).

sorbek,marcepanek,szczęśliwa co u Was "dwupaczki":-D?
aga ale Cię mąż ładnie przywitał:tak:
hope,bunia,ewcia,monia hej:-)
renna witaj;)
marylka co u Ciebie??
mama wszystkiego naj naj dla DOMONISIA!!!

hej kochana Ty moja jak ja sie stęskniłam za Tobą super że odpoczeliście i ze Alunia zadowolona mam nadzieje że jusz nasz kwiatuszek tak nie choruje :) a u mnie okazało sie że mam za wysoką prolaktyne prawdopodobni (bo gin nie dał skierowania na badania a ja niewiedziałm że mozna to sparwdzić :( ) i biore ziołowe tabletki z castangusa mam je brać 90 dni jeszcze jakieś 2 m-ce :)

czesc Ewcia ,Marcepanek .Bibinka :):)
Aguś słoneczko wszystko ok :):):) jestem wyspana .... i ciągle głodna :) ide zrobić obiadek a mam spagetti :p:p:p zapraszam :):) jak ktoś ma ochotkę :)
Marylko - dziekuje dziubeczku :* piosenka super :):):)zaraz sie buźka śmieje :)
e tam tak mi jakoś przyszło do głowy no i super że buźka Ci sie śmiej " oj śmiejs sie buśka szczęśliwej oj śmiejes sie do maryli do maryli szalonej krokodyli " :):):)

reklama
marylka ja też mam prolaktynę po obciążeniu za wysoką,ale to może przez stres,nie wiem...jak to nie dał Ci skierowania na badanie,to na jakiej podstawie stwierdził,że masz za wysoką???ja bym na Twoim miejscu sama zbadała,ja płaciłam w sumie 40 zł.mimo wszytsko mam nadzieję,że tabsy Ci pomogą:tak::-).a moja Alutka zdrowa-odpukać:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry