reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla - ja bym się wstrzymała ten i następny cykl żeby się przekonać czy te tabletki działają. Robienie teraz badań jak już je bierzesz jest trochę bezcelowe bo mogą zafałszować wyniki. A nóż widelec podziałają i nie będziesz musiała badań robić wcale prócz ciążowych :-) Jak przez dwa, trzy cykle nie będą działały to możesz się na badania wybrać wcześniej odstawiając wszystkie leki żeby wyniki nie były fałszywe. Ja miałam robić sobie badania po 3 cyklach z clo ale się okazało po pierwszym że nie będę musiała :-D I nie stresuj się tyle bo stres też ma wpływ na hormony a ty masz je teraz unormować a nie robić im huśtawkę :-D mam nadzieję że ten Costangus pomoże i nie będziesz musiała robić badań innych niż beta hCG :-)

nika - dobranoc :-)

marta - współczuję Karolkowi Eurespalu - ja wyrzuciłam to badziewie dawno do kosza i kazałam zapisać na Karcie Karoli żeby jej tego nikt więcej nie przepisywał :-( Mam dość pobytów w szpitaliku po nim :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SERGEEVNA- hejka ,ale ja niestety musze oddac kopma Tomkowi bo cos tam musi zrobic:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::dry:

Tak wiec wszystkim mowie dobranoc i oczywiście karaluchy!!! :):))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry