reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- pisz co u Ciebie sie wydarzylo ???

RURKA -MY PRZED-OD PIĄTKU ZACZNIEMY Tomi bedzie policjantem a ja bede barrrdzo niegrzeczna -aaahahahahaaha-no to mi bije:))

reklama
Zadnego wieszania zaslon!! Mlodka nie jestes!
Zreszta nawet siksom ( z calym szacunkiem dla siks) zabraniaja takich czynnosci.

Ostatnia edycja:
Libby - w aptece jak powiesz, ze w ciazy i z orpyszczka, to Ci znajdą coś odpwoiedniego :) aaaa i pasta do zebow moze dobrze zadzialac, bo zoviraxu to Ci nie wolno (doczytalam ulotke)!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Miałam gości do tej pory od rana. Ode mnie z miejscowości. Kolezanka z dziećmi i mężem. Chrzciłam jej córk. Byli we wro u lekarza z synem i wpadli. Super wizyta. Chociaż zmęczona jestem trochę.
Libby na opryszczkę można stosować np. Haskovir:-) Ja miałam juz 2 razy w ciązy i sporo lipcówek tez i każdy gin powiedział, ze mozna.
mama no prosze jakie u was zabawy się szykują:-D To już wiem co ci przywiozę w prezencie jak się zrobi wiosna i wpadnę na drożdżówki :-)
Kocurek Najpierw motylki a potem mały gołota:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fluidki dla chętnych:-)

wisienka i libby no proooszę Was :-D :-D :-D Uśmiałam się :tak:

lili Miałam przemiły lunch z przyszłym mężem i ojcem mego dziecka :-p Omówiliśmy dosłownie wszystko :-) od wstępnego terminu ślubu poprzez oglądanie wybranych przez nas mieszkań niedługo.... no i w tą niedzielę będzie się działo - obiad u jego rodziców w Głogowie i kolacja u moich :sorry: :-p
Zamiast pierścionka dostałam wstępnie Samsunga Wave (taki i-phone) :rofl2:

ja mysle mama, ze mozesz liczyc na kajdanki :D

hehe ja jak dlugo marudzilam o pierscionek to dostalam samochod z adnotacja, ze to zareczynowy :) na pierscionek musialam jeszcze pol roku czekac :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
POK- ha! kajdanki mam po panieńskim-takie z rozowym futerkiem

WISIEŃKA- super kochana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mi kajdanki z różowym futerkiem wypadły na komisariacie z torebki :-D :-D :-D

Nie... zaraz ... z FIOLETOWYM były haaaahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry