reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil- aahahahaaha-(.)(.) Cie zaswędziały?? to kładz się-wymasuję tu i tam ;))))

Pysia dzięki -Twoje tez niczego sobie kochana :)))

Ewcia- nic z tego ,rozstępy jak wyjdą to lipa..ale możesz je trochę wybielić ,żeby nie były takie czerwone-np.krem Mustela..a generalnie chodzi o to ,żeby je natłuszczać-czyli każdy tłusty krem...ale to potrwaaa..

reklama
Ewa-
MUSTELA 9 miesięcy - Intensywnie działający krem na rozstępy DUOPACK (2x75ml)

2093.jpg

Nasza cena: 25.99 zł
Ilość
Intensywnie działający krem na rozstępy - środek do pielęgnacji skóry o specyficznym działaniu powodującym zmniejszenie istniejących rozstępów ciążowych, do stosowania miejscowego w czasie ciąży lub po porodzie.

Działanie: Zmniejsza wielkość istniejących rozstępów (długość, szerokość),ujednolica barwę,zmniejsza głębokość. Zawiera Elastoregulator , fizjologiczny peptyd o działaniu stymulującym, dobrze tolerowany przez skórę. Umożliwia odtwarzanie struktury podstawowej po ich nadszarpnięciu wskutek rozciągania skóry. Działanie czynnika Elastoregulator polepszono dzięki zastosowaniu aktywnych substancji regeneracyjno - nawilżających oraz wzbogacono witaminą B5 i krzemem. Środek do pielęgnacji ciała, silnie pobudzający czynności komórkowe i sprzyjający regeneracji tkanek.

Zalety:
-skuteczność produktów potwierdzona doświadczalnie przez lekarzy ginekologów
-nie stanowią przeszkody przy badaniach USG, można je stosować w okresie karmienia
-delikatnie perfumowane
-nie plamią
-posiadają idealną konsystencję
-żel o konsystencji kremu, flakon z dozownikiem umożliwia smarowanie samych tylko rozstępów zapobiega marnowaniu preparatu

Ewa nie ma sprawy :))
jakby co to pytaj :)

jest też osobny krem do piersi ,ale tym tez możesz smarować (.)(.)

i jak widzisz-cena nie jest powalająca:)
powodzenia w walce ;-)

ja idę pranie rozwiesić...oczywiście w domu bo deszcz to kwestia czasu:dry:

i zastanawiam się czy nie zrobie tak jak WIOLA- włączę ogrzewanie chyba..mam 21,5 stopnia w domu...nie jest zimno,ale......

Mamuś to ja się układam do masażu. Poczekam aż pranie rozwiesisz ;-)

Pysia, Ewcia witajcie!!!!!!!!

Pozazdrościć Pysiu takiego spania! U mnie dziś dzień rozpoczął się dużo wcześniej - pierwsza pobudka o 5, a potem już na dobre o 6.30 - tak więc już niedługo pora obiadowa według mojego zegarka :-D

reklama
Lil nie no miotła nie ;))

Pysia-smacznego:)

ja rozwiesiłam pranie i ..zaczęło padac ..dobrze,że w domu rozwiesiłam..

idę malować oko i jadę po gres...nie chce mi sięęęęęęęęęęe ale co zrobić-przed domem mam do wysypania i trzeba to zrobić mimo pogody:sorry::eek:

zmykam kochane,będę po 12.00

001.gif
015.gif
002.gif
019.gif
002.gif
027.gif
010.gif
006.gif
070.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.