reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo jak pusto...

Pysia hej :)
decyzja podjeta kupuje normalna wanienke a pozniej bede kombinowac :) ja nie pamietam nawet jak cieplo czy jak zimno bylo w domu i gdzie najcieplej .. skleroza hehe, takze wyjdzie w praniu :)

asionek : ja tez sie owijam :) musze miec swoja koldre, przy jednej nie ma szans, sciagne cala na siebie :)

pa!

no ja mam taka jazde od malego :)

jem i zabieram sie za porzadki poki jeszcze dychac sie da :)

reklama
Cześć :)) pospaliśmy trochę dzisiaj :)

o 10 mam dzwonić do gina, czy dzisiaj wizyta czy w niedzielę, wolałabym oczywiście dzisiaj...

Oliwka naprawdę usunęła konto :(

Ostatnia edycja:
Pysiu a Twoja dzidzia ile waży???

Rureczko i już coś wiesz co z wizytą?????? O kurcze nie wiedziałam, że Oliwka już usunęła konto :-( Mam jednak nadzieję, że wróci!!!!

Asionku, Jos ja też z tych co się zawijają jak naleśnik :-) A temperaturę powietrza na noc wolę chłodniejszą, bo wtedy zawijanie przyjemniejsze!!

jak pusto dzisiaj ...

ja juz chalupa wysprzatana , ja sama zrobiona i nawet pazurki zrobilam sobie :)
czekam na mojego z obiadem
pozniej jade po mame , ale chyba bedzie niezle opoznienie , bo dzwonila , ze w moja strone nad morze korki takie , ze nic nie rusza sie :/

Maja oj tak wlasnie o to mi chodzilo , ze jak chlodniej to i zawinac sie mozna lepiej hehe

Pysia damy rade :) zdolne z nas bestie to i dobrze bedzie :)

Rurka szkoda , ze Oliwka usunela konto ... na FB za to jest ...

Lil byłam u gina i oczywiście nic jeszcze nie pękło, a urosło i jajeczko ma 32x35 mm. To chyba duże. Ginka powiedziała, że wieczorem pęknie. Mam nadzieję, bo już się zamartwiam...

Asionek może wróci jak się jej wszystko poukłada :))

Rureczka no to &&&&&&&&&&&&&&&& za pęcherzyk!!!!!!!

Pysiu szczęśliwi czasu ani wymiarów nie liczą hehe :-D Tak trzymać!

Asionek będziesz się niedługo z dzidzią w kołderkę zawijać :-D

Jos hejka!!!

Lil byłam u gina i oczywiście nic jeszcze nie pękło, a urosło i jajeczko ma 32x35 mm. To chyba duże. Ginka powiedziała, że wieczorem pęknie. Mam nadzieję, bo już się zamartwiam...

Asionek może wróci jak się jej wszystko poukłada :))

Rurka trzymam kciuki tak mocno jak nigdy:-D

Ja dziś bez humoru, tzn jest ale do d... więc nie będę smęcić , może do poniedziałku albo wtorku mi przejdzie.

Co do dużych dzieci to u nas na lutuwkach 2010 dziewczyna urodziła SN dziecko ponad 5kg a dł coś chyba ok 60cm

dzień dobry :-D
przepraszam za moją nieobecność. Ale ładna pogoda to korzystamy
wink2.gif
siedząc pod blokiem na ławeczce
laugh.gif
z innymi mamusiami
laugh.gif
wink2.gif
biggrin.gif

nADrobiłam :-D ufff

Rurka kciuki nadal trzymam;-);-);* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mlodam
dokładnie tak jak mowi Just mała jeszcze nie bardzo wie kiedy noc a kiedy dzien ;-) . Młody mi tez szalał w nocy ;-). Zobaczysz z czasem bedzie dobrze;*.
Made kurcze przegapiłam fotkeę :-:)-( ale na pewno super wyglądasz !;*
A jak tam Zygmunt :-D ??
Just jak sie pytałam lekarza to padoł mi tak : " moze pani jesc wszystko oprócz picia %%% :-D i palenia cyharetów " A położna powiedziała wszystkiego po troszku i obserwować małego ;-)
Agapa nieźle 5kg :-D

kurcze kolezanka jest po terminie dzisiaj dostała balonik . i CZekamy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
lil : hej :)

odnosnie duzych gabarytow dzieci... ja sie urodzilam z waga 2.400 z hakiem
powiecie ze kruszynka...
tylko ze ja sie urodzilam w 30tc :)))))))))))))))) lekarze mowili ze pewnie bym slono ponad 4 wazyla, moze nawet w okolicach jesli wogole bym do terminu takim klopsem doczekala :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry