reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem po wizycie :) Pęcherzyki nie 2 a 3 :-D ogromne, akurat do pęknięcia :) Pregnyl podany. Jutro wizyta na potwierdzenie pęknięcia i działamy ostro:-D

No to ja oczywiście zaciskam kciuki tak mocno jak tylko się da.

wiola wiem że łatwo mi tak mówić, ale Asionek mi pow. kiedyś że mi się uda i się udało. Ona jak wróżka:-D:-D:-D Może za dużo stresu. A tak wogóle to ty jesteś po jakiś badaniach itp. Wiadomo dlaczego masz problemy z zajściem?

Witam się ponownie na koniec dnia - zmęczona jestem strasznie, bo bardzoooo dużo emocji!!! W każdym razie właścicielka była chyba zadowolona ze stanu mieszkania, mam umowę na kolejny rok, więc mam gdzie mieszkać! UFFF!

Ale widzę, że tu wiele smuteczków wczoraj i dziś...

Oliwko - napiszę tylko nie odchodź stąd....Jak potrzebujesz odpocznij, ale nie odchodź...ciężko tak konkretnie pomóc na odległość, ale ciepłe słowa otrzymasz tu zawsze!!!!! I zawsze możesz się wygadać! TRZYMAM ZA CIEBIE MOCNO KCIUKI!!!

Wioluś.....tak mi przykro......kochana a Ty byłaś u ginka w sprawie staranek???? Ja dziś u lekarza 3 godziny siedziałam w kolejce i było bardzo dużo dziewczyn na monitoringu owulacji i na zastrzykach...Może wizyta u dobrego lekarza wlałaby w Twoje serduszko odrobinkę nadziei???? ŚCISKAM!!!!!!

Palemko &&&&&&&&&&& - na razie trzymam gębę na kłódkę, żeby nie przesłodzić, ale kciuków nikt nie zabroni mi trzymać!!!!!!

Just_Boogie - podjęłaś jakąś decyzję???? Co w ogóle z kasą - do dziś miałaś zapłacić i jak to się zakończyło???? Nawet jeśli myślisz o chwilowym powrocie do domu to nie traktuj tego w kategorii porażki! A jeszcze nie wiadomo jak to się wszystko skończy....Oby jak najlepiej dla Ciebie!

Rureczko działaj i dziel się swoim optymizmem, bo radość tryska z Twoich postów! Tak trzymać!!!

Nie wiem co jeszcze komu miałam skrobnąć...Buziaki dla wszystkich i spokojnego weekendu z piękną pogodą życzę!

uff goraco mùi , a ja jeszcze kapusnia gotuje tak mi sie zachcialo hehe

Jos dzieki :) masz racje jakos sobie poradze :) wsumie w sypialni z ktorej jest wejscie do lazienki mam tez lozko wiec moze zgapie od ciebie i tak bede kapac :)
ceny zestawow z barierkami na wanne , albo stelazy tutaj sa jak dla mnie mega wysokie , a ciagnac jeszcze tego z Pl nie bede
no mama sama chciala wiec wiesz :)
tez juz sie doczekac nie moge az obejrze skarby :)

widze zakupki udane :)

asionek a jak wyglada u was ogrzewanie?macie elektryczne grzejniki i w kazdym pomieszczeniu wlacza sie oddzielnie?
bo jesli tak to my tak mielismy w Irlandii.najcieplej bylo w salonie i tam ja kompalam, najpier wszystko sobie [rzynosilam , oliwka, recznik itd. potem na 2 krzeslach stawialam wanne( taka normalna)
wode przynosilam sobie z lazienki odrobine cieplejsza niz zalecana dla malego dziecka, w ty czasie Iwe kladlam na kocu na podloge , albo jak byla malusia to mielismy taki kosz wiklinowy.do wanny pielucha tetrowa zeby dziecko sie nie slizgalo, rozbieralam ja i juz przewaznie woda ostygla do odpowiedniej temperatury, po kapaniu w reczniczek, ktory lezal na kocyku na stole. potem ja karmilam a dopiero potem odnosilam wszystko na swoje miejsce. da sie to wszystko zorganizowac i wcale nie potrzeba jakichs specjalnych wanienek

mam takie malutkie ciulate grzejniki na scianie elektryczne chyba stu letnie hehe
u nas jest w zime dosc cieplo i ja nie grzalam w tamtym roku prawie wogole , ale przy malym moze trzeba ciut bedzie ??
chociaz ten grzejnik jak na tak duzy salon to jest prawie nic
2 jest w sypialni , ale tam nie wlaczalam nigdy , bo ja nie lubie za cieplo w mieszkaniu jak jest
w reszcie pomieszczen nie ma wogole
ale wsumie twoj pomysl tez ok :)
dzieki za porade przekonalyscie mnie i kupie normalna wanienke bez szalenstw :)

Agapa , bo ja czarownica jestem hehe
kiedys taka ksywke nawet mialam ;))

Asionku to mi wyczaruj wagę poniżej 4 kg hehe :)))))

A w ogóle to zapomniałam napisać serdeczne gratulacje dla MLODAM! Maleńka przesłodka i prześliczna!!!!!! Przypomnij mi ile ona ważyła jak się urodziła??? Bo u mnie też się kolosik szykuje hehe ;-)

Asionek no ja kojarzę takie małe tłuste buźki - czasem się takie widzi....Tylko ja po prostu nie chciałabym, aby córcia była większa od synka! To nie ta kolejność hehe :-D No i poród chyba łatwiejszy jak rodzisz melona a nie arbuza :-D

asionek : a zgapiaj sobie do woli :)
a ja znow musze miec cieplo, bom zmarzlak, w tym mieszakniu co jetsesmy od listopada mamy zima 22 i dla mnie za malo! :)

kolorowych wszystkim!!!

Asionek no ja kojarzę takie małe tłuste buźki - czasem się takie widzi....Tylko ja po prostu nie chciałabym, aby córcia była większa od synka! To nie ta kolejność hehe :-D No i poród chyba łatwiejszy jak rodzisz melona a nie arbuza :-D

no czasami male kolosy sie rodzi :)
no , ale miejmy nadzieje , ze nasze nie beda jakies mega wyrosniete hehe
a ja cos zawsze mozna o CC sie starac w koncu duza waga dziecka tez jest wskazaniem

asionek : a zgapiaj sobie do woli :)
a ja znow musze miec cieplo, bom zmarzlak, w tym mieszakniu co jetsesmy od listopada mamy zima 22 i dla mnie za malo! :)

kolorowych wszystkim!!!

ja lubie miec cieplo , ale nie za cieplo :) a juz w nocy w sypialni nie trawie jak mi cieplo jest , bo spac nie moge
ja lubie sie owinac jak nalesnik :)
teraz jest duzooo za goraco jak dla mnie i przez to tez zle sypiam :/ ani sie przykryc , nawet cienkim przescieradlem , ani nic

dobrej nocki :)

reklama
asionek : ja tez sie owijam :) musze miec swoja koldre, przy jednej nie ma szans, sciagne cala na siebie :)

pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry