- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc
dziewczyny zawsze na tyle na ile pamietam po nadrobieniu kazdej odpisuje, ale dzis wybaczcie po prostu nie mam na to sily i glowy... a glowa to mi wladcwie peka... rece opadaja
do 16 czekalam na wyniki i co sie okazalo? ze nie ma cukru na czczo zrobionego. Tego ktory JA MUSZE ROBIC CO MIESIAC i ktore na tym etapie ciazy z synkiem wykazalo CUKRZYCE CIAZOWA - do natychmaistowego potraktowania u diabetologa... dzwonie do laboratorium co jets grane, czy strony brakuje czy co... okazalo sie ze nie zrobili bo ginekolog napisal 3 a nie 4 badania standardowe na skierowaniu, zapomnial tak mu sie spieszylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec w dalszym ciagu nie wiem czy mam zdeklarowana cukrzyce czy jeszcze nie....
nie mam weny na nic...
aha nie no moze jedna jedyna pozytywna rzecza tego dnia sie pochwale :
ruszylismy na nowo temat tabu - imiona. Dla dziewczynki mamy 2 ( z listy ok; 10 wiec postep hehe) zastanawiamy sie tylko nad kolejnoscia (pierwsze drugie) ale raczej na 80% juz postanowione. Dla chlopca tez mamy 2 i tez raczej postanowione choc mniej oczywiste i pewne niz dla dziewczynki
ale powoli sie zblizamy do celu
tak czy owak do porodu to bedzie sekret
serg : gabriel super
a gabrysia JESZCZE BARDZIEJ
przeslodkie i z klasa 
pozdrawiam wszystkie babki !
dziewczyny zawsze na tyle na ile pamietam po nadrobieniu kazdej odpisuje, ale dzis wybaczcie po prostu nie mam na to sily i glowy... a glowa to mi wladcwie peka... rece opadaja
do 16 czekalam na wyniki i co sie okazalo? ze nie ma cukru na czczo zrobionego. Tego ktory JA MUSZE ROBIC CO MIESIAC i ktore na tym etapie ciazy z synkiem wykazalo CUKRZYCE CIAZOWA - do natychmaistowego potraktowania u diabetologa... dzwonie do laboratorium co jets grane, czy strony brakuje czy co... okazalo sie ze nie zrobili bo ginekolog napisal 3 a nie 4 badania standardowe na skierowaniu, zapomnial tak mu sie spieszylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec w dalszym ciagu nie wiem czy mam zdeklarowana cukrzyce czy jeszcze nie....
nie mam weny na nic...
aha nie no moze jedna jedyna pozytywna rzecza tego dnia sie pochwale :
ruszylismy na nowo temat tabu - imiona. Dla dziewczynki mamy 2 ( z listy ok; 10 wiec postep hehe) zastanawiamy sie tylko nad kolejnoscia (pierwsze drugie) ale raczej na 80% juz postanowione. Dla chlopca tez mamy 2 i tez raczej postanowione choc mniej oczywiste i pewne niz dla dziewczynki
tak czy owak do porodu to bedzie sekret
serg : gabriel super
pozdrawiam wszystkie babki !
Ostatnia edycja:
mlodam
mama Oleńki
hejka!
jaka była u mnie burzaaaaaa to masakra, akurat się zaczęło jak z piesem na spacerku bylam, dwa razy tak pierdutnęło, ze się do kwadratu wystrachałam...
mamateż miłego weckendziku życzę :-) i &&& ...
pysia a jakie wybraliście?
jaka była u mnie burzaaaaaa to masakra, akurat się zaczęło jak z piesem na spacerku bylam, dwa razy tak pierdutnęło, ze się do kwadratu wystrachałam...
mamateż miłego weckendziku życzę :-) i &&& ...
pysia a jakie wybraliście?
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Cześć 
Przekazuję tylko, że u Mamity @ brak
Przekazuję tylko, że u Mamity @ brak

maran-atha
Fanka BB :)
rurka ja trzymam &&&&& za Twój teścior to już coraz blizej 
mama i za Ciebie oczywiście też trzymam &&&& i mam taka cichą nadzieje, że bedzie dobrze :*
a tak w ogólr to cześć babeczki
ja wstałam połamana bo zaczęłam troche ćwiczyć i mam zakwasy...
miłego dnia życzę wszystkim

aha macie jakis sprawdzony przepis na obiad z wołowiny? Bo ja mam już dość zrazów w sosie... i bitek wołowych...
mama i za Ciebie oczywiście też trzymam &&&& i mam taka cichą nadzieje, że bedzie dobrze :*
a tak w ogólr to cześć babeczki
ja wstałam połamana bo zaczęłam troche ćwiczyć i mam zakwasy...
miłego dnia życzę wszystkim
aha macie jakis sprawdzony przepis na obiad z wołowiny? Bo ja mam już dość zrazów w sosie... i bitek wołowych...
hej!
mama : &&&&&&&&&&&&&&!!! zeby wredeniara nie przyszla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&& za tescik!
maran : hej
z obiadem nie poradze bo ja z tych co kulinarne minimum w domu uskuteczniaja...
ale kieryds to zmienie
podziwiam za motywacje do cwiczen!
ps. fotki na fb super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla dziewczyn!
mama : &&&&&&&&&&&&&&!!! zeby wredeniara nie przyszla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&& za tescik!
maran : hej

ps. fotki na fb super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla dziewczyn!
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Hej ;*
wpadłam na chwilke bo aktualnie jestem na 18stce przyjaciółki a wpadłam do domciu wykapać Rafała i zaraz ide znowu ;-):-)
Miłej soboty zycze;*
Cmokam !!;***
wpadłam na chwilke bo aktualnie jestem na 18stce przyjaciółki a wpadłam do domciu wykapać Rafała i zaraz ide znowu ;-):-)
Miłej soboty zycze;*
Cmokam !!;***
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: