reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!!!!!!!! Witam się ponownie dziś i od razu padam na cyce. Grad nas dziś zasypał
p025.gif

reklama
czesc

dziewczyny zawsze na tyle na ile pamietam po nadrobieniu kazdej odpisuje, ale dzis wybaczcie po prostu nie mam na to sily i glowy... a glowa to mi wladcwie peka... rece opadaja
do 16 czekalam na wyniki i co sie okazalo? ze nie ma cukru na czczo zrobionego. Tego ktory JA MUSZE ROBIC CO MIESIAC i ktore na tym etapie ciazy z synkiem wykazalo CUKRZYCE CIAZOWA - do natychmaistowego potraktowania u diabetologa... dzwonie do laboratorium co jets grane, czy strony brakuje czy co... okazalo sie ze nie zrobili bo ginekolog napisal 3 a nie 4 badania standardowe na skierowaniu, zapomnial tak mu sie spieszylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec w dalszym ciagu nie wiem czy mam zdeklarowana cukrzyce czy jeszcze nie....
nie mam weny na nic...

aha nie no moze jedna jedyna pozytywna rzecza tego dnia sie pochwale :
ruszylismy na nowo temat tabu - imiona. Dla dziewczynki mamy 2 ( z listy ok; 10 wiec postep hehe) zastanawiamy sie tylko nad kolejnoscia (pierwsze drugie) ale raczej na 80% juz postanowione. Dla chlopca tez mamy 2 i tez raczej postanowione choc mniej oczywiste i pewne niz dla dziewczynki :) ale powoli sie zblizamy do celu
tak czy owak do porodu to bedzie sekret :)

serg : gabriel super :) a gabrysia JESZCZE BARDZIEJ :) przeslodkie i z klasa :)

pozdrawiam wszystkie babki !

Ostatnia edycja:
rurka ja trzymam &&&&& za Twój teścior to już coraz blizej :)

mama i za Ciebie oczywiście też trzymam &&&& i mam taka cichą nadzieje, że bedzie dobrze :*

a tak w ogólr to cześć babeczki
ja wstałam połamana bo zaczęłam troche ćwiczyć i mam zakwasy...
miłego dnia życzę wszystkim :):)
aha macie jakis sprawdzony przepis na obiad z wołowiny? Bo ja mam już dość zrazów w sosie... i bitek wołowych...

hej!

mama : &&&&&&&&&&&&&&!!! zeby wredeniara nie przyszla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&& za tescik!
maran : hej :) z obiadem nie poradze bo ja z tych co kulinarne minimum w domu uskuteczniaja... :zawstydzona/y: ale kieryds to zmienie :) podziwiam za motywacje do cwiczen!
ps. fotki na fb super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla dziewczyn!

No dziewczyny, Rurka i Mama, może rozpoczniecie wysyp fasolek:-)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dużo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla was

Cześć kobietki..
Mama, Rurka no ktoś musi zacząć, bo chyba dawno już nowych fasolek nie było...
Najpierw Wy, potem ja :-)

Ale trzymam kciuki za wszystkie starające się... ;-)

reklama
Hej ;*
wpadłam na chwilke bo aktualnie jestem na 18stce przyjaciółki a wpadłam do domciu wykapać Rafała i zaraz ide znowu ;-):-)

Miłej soboty zycze;*
Cmokam !!;***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry