reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, czy miałyście przed @ jakieś objawy zafasolkowania?? bo u mnie normalnie nic się nie dzieje :(

reklama
cześć kochane ;))

jestem z rańca :) wcinam śniadanko z Zuzą ,Domi jeszcze chrapie.

Rureczko-nie chcę Cię martwic bo każda inaczej reaguje na ciążą,ale ja z dziećmi czułam przed terminem @ (.)(.)...a teraz mimo,że nadal @ nie mam a to już 29d.c. sie zaczął to wiem,że przyjdzie bo tez nic nie czuję...poprostu czuję się NORMALNIE..
ALE ZA CIEBIE MOCNO ZACISKAM &&&&!!
ja przy Domisiu czułam (.)(.) od 23d.c.przy cyklach 27dniowych-były większe,nabrzmiałe i miałam sine brodawki..

KOBIETKI dzieki za &&&& i wiarę,ale jak co cykl i tym razem @ przylezie tylko nie wiem czemu jeszcze jej nie ...
na to wszystko jeszcze mi brakuje tego ,żeby się cykle rozregulowały to już całkiem bedzie klapa...
liczę ,że dzis do wieczora @ przyjdzie..

Rurka pewnie Wam przekazała,że w ndz.testowałam i I krecha..więc nie ma nowy,że test za wcześnie bo jestem 2 tyg po owu...

no ,ale nic...tak czy tak mamy nowego członka rodzinki :)))))
nazywa się Bono i jest kociakiem ;)))ma 3 m-ce.
Nesta zaakceptowała Go:) choc czasem podleci ,żeby pogonic ,ale tak niegroźnie ;))

rocznica udana :)
wczoraj doprowadzałam dom do porządku po 3 dniach wizyty rodzinki:))
no i mamy już nasz domek narzędziowy rozłożony i powoli go zapełniamy:)))

pozdrawiam i miłego tygodnia dla Was:));*

czesc :(

@ przyszła w tej chwili po chyba 5 dniach plamień, super teraz mój @ bedzie wynosił 10 dni !!! Zajebiście !!!

mama , rurka - nadal trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&& co do objawów , ja w mojej krótkiej ciąży do póki małpa nie przyszła nie miałam zupełnie nic, nic zero !!! Oprócz bóli około 5-6 dniowych jak na @. No ale to była krótka ciąża, więc w sumie może nie należy brać jej objawów pod uwagę ...

I znowu ***** dół, lekarka powiedziała, że jak do 3 miesięcy nie zajde, to mam przebadac znowu męża i przyjsc z wynikami.
Zastanawim sięnad inseminacją, bo już nie mam siły , męczymy się już prawie 3 lata !!! o 3 za dużo !!!

Za dwa tygodnie brat mojego męża robi roczek swojej córce, chyba się na nim roz*******e !!! na 1000 części !!!

Noto wyżygałam wszystko .... :-(

Palemko....tulę Cię kurka siwa jasna mać!!!!co za los!!
ja własnie też dostałam @...
dosłownie przed chwilą.

ja myślę ,że IUI to dobry pomysł-warto spróbować..a masz już jakąś klinikę na oku..?

a co do roczku to ....................niewesoło wiem..
serce boli...
jestem z Tobą..

witam się
ja też teścik zrobiłam raniutko,ale nic na nim nie widzę :no2:
czekam na bieg wydarzeń...

Palemko przykro mi :( tulę
mama jednak @? ehh jaka szkoda :(

miłego..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny:szok:

Zrobiłam test 10ml. Jest cień, prawie go nie widać, a jednak jest:szok: po terminie @ zrobie jeszcze raz.

Palemka, Mama przykro mi dziewczyny....:-:)-(
Kinga może jednak, póki jeszcze nie ma @...

rurka - no to @ i jeszcze raz przypominam , że nie miałam całkwoicie żadnych objawów.

mama - no to przykro , że małpa przyszła, ale chyba nie jesteś zbyt rozczarowana, bo czułaś , że przyjdzie .... co do inseminacji, to sama nie wiem, ja tam w takie cuda za jedyny 1000 zł nie wierze :( zresztą mam już to wszuysko w dupie ;(

ide... cześć

Rurka- czyli jeszcze mocniej &&&&&&&&&& zaciskam!!
oby krecha ciemniała:)

Palemka- 1000zł dlatego,że nie bedziesz brała drogich leków na stymulkę i nie beda "polepszać" nasienia męża,nie ma punkcji...itd...dlatego jest taniej niz in vitro...
przy in vitro jest więcej "zabiegów" ...

Rurka wysłałam Ci fotkę Bono-wstawisz :)??

Ajas- dzięki za utulenie..

Kinga-przykro...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry