- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Rurka- szlak!!! wyślę jeszcze raz..wnerwi mnie to ,że mam raport doręczono a nie dochodzą mms'y...;/
może teraz dojdzie...
może teraz dojdzie...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Krzysia ja dalej nic nie mam
może to dlatego, że Łukasz mi zmienił oprogramowanie?
lil_maja
Fanka BB :)
Oj ale tu się od rana dzieje.....
Palemko przykro mi bardzo :-( Wiesz u Ciebie te plamienia na pewno się wyregulują - ja miałam też @ przez pół miesiąca w sumie z tymi plamieniami - a inseminacja to moim zdaniem też dobry pomysł.....PRZYTULAM!!!!!!
Mamuś Ciebie też mocno mocno przytulam!!!!! A Ty nie myślałaś o inseminacji???? Oj jak smutno dziś....
Rureczko jeszcze za 4 dni zrób teścik i trzymam kciuki za ciemną drugą kreskę!!!!!!!!!!!
Palemko przykro mi bardzo :-( Wiesz u Ciebie te plamienia na pewno się wyregulują - ja miałam też @ przez pół miesiąca w sumie z tymi plamieniami - a inseminacja to moim zdaniem też dobry pomysł.....PRZYTULAM!!!!!!
Mamuś Ciebie też mocno mocno przytulam!!!!! A Ty nie myślałaś o inseminacji???? Oj jak smutno dziś....
Rureczko jeszcze za 4 dni zrób teścik i trzymam kciuki za ciemną drugą kreskę!!!!!!!!!!!
mama05
Rurka ja drugi raz dostałam info ,że doręczono...
Lil witaj...a jakos mi wjatkowo przykro nie jest..mało działań było..duzo dźwigałam..no cóż..nie tym razem..dobrze chociaz ,że @ nie kazała na siebie za długo czekać..
zaraz pranie rozwieszam..poodkurzałam..
dzis mam szkolenie z mikrodermabrazji...muszę wziąć no spe bo brzucho boli..;/
Lil witaj...a jakos mi wjatkowo przykro nie jest..mało działań było..duzo dźwigałam..no cóż..nie tym razem..dobrze chociaz ,że @ nie kazała na siebie za długo czekać..
zaraz pranie rozwieszam..poodkurzałam..
dzis mam szkolenie z mikrodermabrazji...muszę wziąć no spe bo brzucho boli..;/
rruurrkkaa
Mama Misiatków
mama05
Rurka- noooooooooooo!! dzieki
))
Lil to mój kotek Bono
) wlazłna naszą wierzbę i tam spał 
a co do Iui to myslałam,ale dałam sobie spokój..
mikrodermabrazja tez mi sie marzy-żeby mieć certyfikat do jej wykonywania
) i moze dzis sie uda
))
Lil to mój kotek Bono
a co do Iui to myslałam,ale dałam sobie spokój..
mikrodermabrazja tez mi sie marzy-żeby mieć certyfikat do jej wykonywania
lil_maja
Fanka BB :)
Mama kotek śliczny!!!!!!!! A jakie zdjęcie!!!!!!!!!!!
Za certyfikat trzymam kciuki, coś czuję, że się uda!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o inseminację to może jednak spróbuj???????? Jaki jest procent powodzeń?? Wiesz coś w tym temacie???
Za certyfikat trzymam kciuki, coś czuję, że się uda!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o inseminację to może jednak spróbuj???????? Jaki jest procent powodzeń?? Wiesz coś w tym temacie???
reklama
mama05
Lil dzięki
))) stałam na krześle i przedzierałam sie przez gałęzie
)
a co do IUI to wiesz -u mnie jest problem z endometrium..jest za cienkie ,żeby sie dzidzia zagnieździła i tu IUI nic nie da-bo u mnie dochodzi do zapłodnienia tylko problem jest z zagnieżdżeniem ...gin okreslił to jako niepłodność wtórna..brałam hormony na endo..no inne rzeczy ale lipa...
a IUI jest wskazaniem jak są słabe plemniki(to im skraca droge do jajeczka) lub jak jest wrogi sluz(to iui go omija) a mój problem nie kwalifikuje się do iui....
Rurka a po jakim czasie pokazała sie ta druga kreska??? u mnie jak robiłam w czawrtek to od razu wyszła.....
a co do IUI to wiesz -u mnie jest problem z endometrium..jest za cienkie ,żeby sie dzidzia zagnieździła i tu IUI nic nie da-bo u mnie dochodzi do zapłodnienia tylko problem jest z zagnieżdżeniem ...gin okreslił to jako niepłodność wtórna..brałam hormony na endo..no inne rzeczy ale lipa...
a IUI jest wskazaniem jak są słabe plemniki(to im skraca droge do jajeczka) lub jak jest wrogi sluz(to iui go omija) a mój problem nie kwalifikuje się do iui....
Rurka a po jakim czasie pokazała sie ta druga kreska??? u mnie jak robiłam w czawrtek to od razu wyszła.....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: