reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj ale tu się od rana dzieje.....

Palemko przykro mi bardzo :-( Wiesz u Ciebie te plamienia na pewno się wyregulują - ja miałam też @ przez pół miesiąca w sumie z tymi plamieniami - a inseminacja to moim zdaniem też dobry pomysł.....PRZYTULAM!!!!!!

Mamuś Ciebie też mocno mocno przytulam!!!!! A Ty nie myślałaś o inseminacji???? Oj jak smutno dziś....

Rureczko jeszcze za 4 dni zrób teścik i trzymam kciuki za ciemną drugą kreskę!!!!!!!!!!!

Rurka ja drugi raz dostałam info ,że doręczono...:(

Lil witaj...a jakos mi wjatkowo przykro nie jest..mało działań było..duzo dźwigałam..no cóż..nie tym razem..dobrze chociaz ,że @ nie kazała na siebie za długo czekać..

zaraz pranie rozwieszam..poodkurzałam..
dzis mam szkolenie z mikrodermabrazji...muszę wziąć no spe bo brzucho boli..;/

Rureczko a co to za śliczna kicia??????????

Mamuś mikrodermabrazja mi się marzy!!!! &&&&&&&&& oby brzuszek za bardzo nie bolał!!!!!

Rurka- noooooooooooo!! dzieki :)))

Lil to mój kotek Bono :)) wlazłna naszą wierzbę i tam spał :)
a co do Iui to myslałam,ale dałam sobie spokój..
mikrodermabrazja tez mi sie marzy-żeby mieć certyfikat do jej wykonywania :)) i moze dzis sie uda ;)))

Mama kotek śliczny!!!!!!!! A jakie zdjęcie!!!!!!!!!!!

Za certyfikat trzymam kciuki, coś czuję, że się uda!!!!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi o inseminację to może jednak spróbuj???????? Jaki jest procent powodzeń?? Wiesz coś w tym temacie???

reklama
Lil dzięki ;)))) stałam na krześle i przedzierałam sie przez gałęzie :))

a co do IUI to wiesz -u mnie jest problem z endometrium..jest za cienkie ,żeby sie dzidzia zagnieździła i tu IUI nic nie da-bo u mnie dochodzi do zapłodnienia tylko problem jest z zagnieżdżeniem ...gin okreslił to jako niepłodność wtórna..brałam hormony na endo..no inne rzeczy ale lipa...
a IUI jest wskazaniem jak są słabe plemniki(to im skraca droge do jajeczka) lub jak jest wrogi sluz(to iui go omija) a mój problem nie kwalifikuje się do iui....

Rurka a po jakim czasie pokazała sie ta druga kreska??? u mnie jak robiłam w czawrtek to od razu wyszła.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry