reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamuś mam wrażenie, że u Ciebie w kuchni to zawsze się coś dobrego znajdzie :-)

Pysiu już niedługo uwierzysz :-) A jak tam wizyta u lekarza??? Znasz już wagę? :-D

Hehe Pysiu to super, że u Ciebie wszystko super!!!!! No i faktycznie wagowo to moja dzidzia jak Twoja - myślę, że teraz to jeszcze więcej waży!!!! Gdyby to tylko mogło oznaczać, że ciut prędzej urodzę to byłoby super! Ale chyba to tak nie działa hehe :-D Kurka co ja mam z tymi wykrzyknikami??? To są wykrzykniki radości!!!!

Rureczko mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj pierś do przodu!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Pysiu no właśnie :) Bez względu na wagę dla dzidzi i tak lepiej dotrwać do terminu................... Póki co ślę buziaki i na chwilę znikam!!!! Będę chyba wieczorkiem!

hej dziewczyny

wpadlam na chwile, czeka mnie prysznic i pakowanie i o 15h15 wyjazd na dworzec ( mam wizyte u gina pojutrze i tego smaego dnia wracam tu jeszcze na tydzien, tesciowa popilnuje poldusia te 2 dni tu na miejscu)

mama : tule... co tu wiele mowic...
a kotek sliczny, faktycznie taki tygrysowaty...

palemka : oby cykle jak najszybciej sie uregulowaly!!!! bedzie dobrze! musi byc cholerka...!!!!!!!!!!!

rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromniasta, mam wielka nadzieje, ze to dzidzia mimi tego zastrzyku o ktorym pisalyscie! mega mega kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za prace tez KCIUKASY :)

papaa dziewuszki zajrze jutro w ciagu dnia

hej dziewuszki

mama przykro mi ze @ przyszła tule. Masz silcznego kocurka prawdziwy z niego tygrys.

rurka mama ma racje trzeb asie wstrzymac i zrobic test w terminie@. Co do objawów to każda ma inaczej ja nie miałam absolutnie nic, nawet byłam pewna ze sie nie udało tak na pałe zrobiłam test i wyszedł 14d po owu czyliw w terminie @ bladzioch taki ,a beta 210. Objawów natomiast nic zaczeły sie dopiero tydzień później. Nadzieja więc jest ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jos spokojnej podróży i wizyty

pysia, lil pozdrowionka
just, kocurek, młoda, made, wiola gdzie jesteście co tam u was?

czesc dziewczyny
lil, ewula dziekuje za pamiec:-). buziaczki
u nas ok. mala odpieluchowana zupelnie, nawet w nocy juz spi bez pampera, srednio budzi sie raz w nocy , wola siusiu, idziemy na nocnik i prawie natychmiast zaraz zasypia.
odebralam wyniki krwi, zelazo masakrycznie nizskie i tak zaczelam spowrotem brac tardyferon, dzis odebralam wyniki rtg kregoslupa i sa jakies zmiany...poprostu sie psuje
bylismy na weselu bylo ok,jedzenie pyszne i maz zachowujacy sie swietnie, kolejna wspolna przetanczona noc...
to by bylo na tyle o mnie
a na zdjeciu my na sobotnim weselu

rureczko ja jak zaszlam w ciaze nie mialam zadnych obiawow poza @ ktora sie nie pojawila...nie ma co sie martwic... trzymam za was &&&&&&&&&&&&&z calego serca i za prace tez
mamus:-* a kotek sliczny

Załączniki

• DSCN5370.jpg
    DSCN5370.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry