reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola nie można za prawdę bić! Ślicznie wyglądałaś :)

Powiem Wam dziewczyny, że z jednej strony mam dość siedzenia w domu, to już 4 miesiąc, szukania pracy, z drugiej jednak fajnie się śpi ile się chce, nie ma tego stresu i nerwówy. Mam nadzieję, że dostanę tą pracę jutro, zawsze to trochę więcej kasy, bo jak się w tym i przyszłym miesiącu nie uda dzidziusia zrobić, to pewnie będziemy musieli pomyśleć o IVF :(

reklama
Jej OLIVKAAAAAAAAAAAAAAAAA tzn Karolina ,ale dla mnie zawsze będziesz OLIWKA ;-) Super ,że wróciłaś :-)
mamuś a Ciebie tule :-( tak mi się smutno zrobiło jak przeczytałam ,że @ przyszła :-(
wiolka lala ;-)
rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

hej;*
nie dam rady was nadrobic dzisiaj ...
Młody od 2 dni jest do nie zniesienia . Przez cały dzien kilka drzemek dosłownie po 30 40 minut. I to wszystko :-(

A mnie jutro czeka egzamin z maty :-( . A do ksiązek nie zajrzałam :-(
Dzisiaj całą noc sie poucze:-);-)
3MAJCIE KCIUKI !!;*;-))))))

Rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama tule;**

karola fajnie ze jestes? co tam u ciebie?

młoda trzymam kciuki ;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiola ślicznie wyglądacie

Ja tak na szybko bo zaraz lecę na zebranie.
Mama tak mi przykro, a naprawdę wierzyłam że się uda

Dziewczyny, czy miałyście przed @ jakieś objawy zafasolkowania?? bo u mnie normalnie nic się nie dzieje :(

Dziewczyny:szok:

Zrobiłam test 10ml. Jest cień, prawie go nie widać, a jednak jest:szok: po terminie @ zrobie jeszcze raz.
Ja nie miałam żadnych objawów. Nawet nie wierzyłam że jestem w ciąży i nie spieszyłam się bardzo z testem i nie przeżywałam go

Oliwka welcome back :-):-):-) Jak się czujesz????????

Wioluś śliczne zdjęcie i śliczna z Was para!!!!!!! I jaka zakochana!!!!!!!!!!!

I witam wszystkie dziewczyny - nie będę wymieniać, bo Maciuś jest właśnie w trakcie histerii i troszkę się skupić nie mogę. Ale jak to napisała Pysia DAMY RADĘ!

reklama
Hej Kochane :)))

Nie mam coś weny, upały nie sprzyjają, ledwo się kulam, spać nie mogę, i jeszcze mi się coś w telefonie zesrało :(
Oglądałam przed momentem prognozy pogody i jestem załamana...teraz to nawet na ławkę nie wyjdę :(((
Dobra, dość marudzenia.

Pozdrawiam Was wszystkie, potrzebującym garść ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wiola - wyglądacie naprawdę pięknie :))) nawet kolorystycznie idealnie. EKSTRA babeczka jesteś ;)) I wielkie BRAWO dla Iwonki, to wielki krok w życiu tak małej istotki.

rureczka - wciąż intensywnie myślę i wizualizuję :))) Będzie dobrze.

jos - odezwij się po wizycie. Powodzenia :)))

mamitka - pracusiu uroczy :* Spóźnione, ale z głębi płynące nie jednego, a dwóch serc życzenia wszystkiego najpiękniejszego z okazji Waszej rocznicy, spełnienia marzeń - WSZYSTKICH !!!!!!! Tych malutkich też. Buziaki ogromne :-)

just - Żuczku Kochany. Bardzo Ci dziękuję za pamięć. Całusy dla Was :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry