reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu no :zawstydzona/y: Oczywiście nie tak bite pół dnia....wyciągam go z tego łóżeczka co jakiś czas, żeby se kości rozprostował :-):-):-) Bawimy się trochę na podłodze, trochę w wózeczki posiedzi i bajeczki pół godzinki poogląda :eek: bardzo lubi bajeczki :-D aż piszczy.....najbardziej lubi Króliczka Harry :-D)))

reklama
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!

Gnomik w łóżeczku, przełożony z rączek.
Ile obstawiacie? Przyjmuję zakłady!

Kocie męża bratanek ma 3 lata i takie sceny robi w sklepach. brrrrrrr Też mnie to zawsze wkurza!!!!

Liluś może poprostu okres buntu ma.... ważne żebyś się teraz nie dała:)

Rurka oby jak najdłużej:))

Made jak ja tęsknię czasem za takim okresem u Wiki... jak sobie leżała na macie a ja tylko podmieniałam zabawki.... ehhh

Rurka - 13:sorry:

Lil, no właśnie jest okropnie duszno:cool: ale i tak lubię lato, nie lubię zimy;-)

MADE :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: UFOLEK to cały dzień po mnie łazi, albo na mnie wisi, albo siedzi, albo jest noszony. Z wózka od razu wyłazi, nawet jak ma szelki, to się uwiesza, to samo na krzesełku, w łóżeczku się nudzi, na podłodze tylko z mamą :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: I niech ja tylko zniknę jej z oczu!!!! Zabawki wszystkie zna i ma w większości gdzieś! :eek::eek::eek::eek::eek: Bajki przestały interesować......

reklama
KUOTKU - Boris najbardziej lubi zabawki Mańka :-) Duże klocki z WADERA i najlepiej te z kółkami :)))) A ulubionymi zabawkami, są te zrobione domowym sumptem :-p Na przykład plastikowa butelka, a w niej kilkanaście ziarenek ziela angielskiego hehe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry