reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie a sprzęty domowe?
Wiki bardzo lubi telefon (ma swój żeby naszych nie psuła, taki co tylko muzyka z niego gra) słuchawki, pojemniczki na mleko z aventu (przykrywa i odkrywa) balony, łyżeczki (swoje plastikowe) zeszyty, buty :)baffled::baffled: ostatnio po kryjomu polizała obcas od mojego), uwielbia grzebac w mamy torebce (po wcześniejszym maminym przeglądzie), kocha karty wszelkie - od bankomatu, kartę kodów itp...

reklama
MADE ja Oli daję zabawki Kamila od początku, muszę jechać do mamy po nową dostawę :sorry: Duże klocki mamy też i mnóstwo zabawek nie-zabawek :-p Może to te kurde %@#*&#@* ZĘBY :dry: Ale ile jeszcze JA SIĘ PYTAM :dry::dry:

MONIA Kochana - massa sprzętów do zabawy :sorry: Całe hałdy już :eek:

Jeśli to zęby, to raczej nic się zrobić nie da :-:)-:)-( Biedna Oleńka :((
U nas nawet znośnie to ząbkowanie przebiega....ODPUKAĆ!

Rurka kurcze a taki Zuzinek słodki na tych zdjęciątkach.... Oby szybko doszła i podziałała ta chusta!
Zapomniałam napisać ze super że bioderka ok:) U nas byla wstrętna pielucha ortopedyczna:crazy:

Kocie no jak to zęby to przetrzymać trza....

Moze to skok rozwojowy?? ma byc w 5 tyg ale Zuu urodziła sie 2 tyg szybciej wiec u niej skok ma byc w 7:eek:

Wasze dzieci tez mialy taki okres fascynacji smoczkiem? Kupiłam jej ostatnio nowy z firmy MamBaby i ciumka namietnie... z kotkiem jest:-)

Boris nie uznawał i nie uznaje smoczka :sorry: Maniek zaczął przygodę z ciumkaniem jak skończył 5 miesięcy i wszędzie ze smoczkiem chodził....fascynacja zakończyła się tak samo niespodzianie jak się pojawiła, z dnia na dzień :eek: miał półtorej roczku jakoś :))

reklama
Jak ZUZEK smoczka uznaje, to już jest duże COŚ :eek:

W sumie to ja nie wiem, czy to zęby, Ola chyba taka już była od zawsze, tylko czasami mnie bardziej wykończy psychicznie ... :baffled:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry