reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kotku, oby trochę pospała!! Mój juz od godziny lula, myślę, że jeszcze z pół i wstanie... a jest tak pięknie:sorry:

Made, schemat schematem, bo np. z wychodzeniem na dwór, to różnie jest, ale w te upały staram się wychodzić z rana a potem około 17, ale posiłki to o jednakowej porze- zawsze:tak: choć zastanawiam się jak będzie 19go jak będziemy jechać do lekarza... coś wymyślę:-p

reklama
EWCIA nooooo ja bym mogła tak siedzieć do wieczora :eek::-D:-D:-D

MADE ja też muszę potraktować, bo niby upał z tej strony chaty, a kawa stygnie :eek:

ewcia - posiłki u mnie też jak na wczasach :eek: Szanowny tak kce, to ja się z miłości dostosowuję :-D

KUOTKU upał, upałem, a KAWA musi być mocno ciepła :-)

Kocurku, a no!! hehe też bym mogła tak dziś siedzieć:-D
dzisiejsza noc znów do du** także jestem trochę wykończona...

Made,
a to u mnie nie! Przynajmniej dla Mikołaja:-p
bo dla mnie obiadu często się nie chce gotować:-p

a i jeszcze zazwyczaj mamy stałą godzinę chodzenia spać:-p

MADE No chyba, żeby lodu nasypać i mleko spienić szejkerem :eek:

Łooo Bosze, a umnie o 14 Szanowny zwiększa częstotliwość zaglądania do lodówki, tak go mamusia rozpuściła :baffled:

Kotku, ta cholerna jedynka nie może się przebić...:-( idzie ją wyczuć, nawet ją widać, a za przeproszeniem franca nie chce się wybić... i mój maluszek przez to cierpi:-:)-( no i są płacze w nocy i to takie.. eh...

no, i dwójkę też widać jedną, ze wychodzi...

reklama
Made hehe tylko niektóre rzeczy;-):-p
nie mam przecież każdego dnia rozpisanej karteczki co i kiedy:-p jak i gdzie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry