Czarny Kocur
Made by Made :*
Oby jakiś George Clooney dostąpił tego zaszczytu! :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

:-) matulu....o czym ja myślę......hehe
:-) matulu....o czym ja myślę......hehe 
 oooooj nie nie.... nie kcemy TEGO!
 oooooj nie nie.... nie kcemy TEGO!
 powiada, że to doskonały aktor dramatyczny
 powiada, że to doskonały aktor dramatyczny  coś się nie mogę przekonać
 coś się nie mogę przekonać 

oooooo co to, to NIE!
 oooooo co to, to NIE! 

no nie poznaję KUOTÓW :-):-):-)
 no nie poznaję KUOTÓW :-):-):-) Kurde....liczyłam, że wcześniej i wieczór spędzę z Kuotkami, a tu doopa! Się zjadą i będzie nieznośnie głośno
 Kurde....liczyłam, że wcześniej i wieczór spędzę z Kuotkami, a tu doopa! Się zjadą i będzie nieznośnie głośno  a ja taka wrażliwa na ilość decybeli
 a ja taka wrażliwa na ilość decybeli 

A od niedawna mają też basen, w którym owa 8-latka dostaje szału i histerii
 A od niedawna mają też basen, w którym owa 8-latka dostaje szału i histerii 
 Dobrze, że domek jest w połowie przesunięty i nasze tarasy chociaż nie na tym samym poziomie, bo bym nie zdzierżyła udzielania towarzyskiego
 Dobrze, że domek jest w połowie przesunięty i nasze tarasy chociaż nie na tym samym poziomie, bo bym nie zdzierżyła udzielania towarzyskiego  Już mam lęki, bo kiedy nie wyjdę, to sąsiada widzę i trzeba zagadać
 Już mam lęki, bo kiedy nie wyjdę, to sąsiada widzę i trzeba zagadać 
 Gdzieś Ty była, jak kuot się tak produkował...?
 Gdzieś Ty była, jak kuot się tak produkował...? 

DYWAN W KWIATKI,MOTYLE, UROCZE KOLORY 100/127 CM (2459222248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
 DYWAN W KWIATKI,MOTYLE, UROCZE KOLORY 100/127 CM (2459222248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to poważna sprawa
 to poważna sprawa