reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uuu a czemu Rurka ma nerwa stulecia??

Pok ja też nerwowo bym nie wyrobiła z taką kobietką;)) i tu nie tylko chodzi o hormony ciążowe;))

Kout piękny dywanik, cudności;)))

a dziś odwiedziłam przyjaciółkę w szpitalu, jakieś 3 tyg. temu poroniła, teraz trafiła do szpitala w ostatniej chwili...okazało się,że były dwie fasolki wtedy, jedną poroniła wtedy a drugą niedawno, tylko,że nie wiedziała nic o tym...wdało się zakażenie...lekarze walczyli o jej życie....słaba jest jeszcze trochę, ale może jutro wyjdzie do domku już!!!!;))))

Paulinko przykre to co piszesz, biedna koleżanka :((
Dzisiaj miałam ewidentnie cały dzień do D- złośliwość przedmiotów martwych, durnych instytucji i wykopów miejskich:crazy:

Zobacz załącznik 481562Zobacz załącznik 481563

oo w końcu fotki torcika wrzuciłam;))) moja mama go głównie robiła a wystrój to mój szalony i nieobliczalny umysł zaplanował;))

Rureczko skąd ja znam takie złośliwości, ale spokojnie, jutro będzie lepiej;))

co do mojej przyjaciółki, się strasznie cieszę jedynie,że żyje, bo ma już 2 dzieci a na kolejne przyjdzie czas w przyszłości;))

ufffff nadrobilam w koncu !!
wybaczcie , ale nie bede z tych kilku dni odpisywac kazdej , bo bym znowu kilka dni to robila , a wole byc na bierzaco :))

jedyne co chce napisac to fotki i filmiki obejrzane i dzieciaczki wszystkie sa boskie !! :)))

co do chodzenia to w szok mnie totalny wpedzila znajomej corka ( z pazdzirnikowek zreszta :) ) jak wstawila kilka dni temu filmik jak jej coreczka chodzi juz sama :szok::-D
czaicie ? kurcze trozke starsza od Nata jest i juz chodzi , niezle :))

u nas ok , upaly sa dalej jutro nad morze jedziemy , musze poki maz jest w domu troche go wykorzystac :)

szal zakupowy trwa ... hmmm nad tym t trzeba popracowac , bo w koncu suchy chleb bedziemy jesc , a jeszcze mama przybywa 22ego :)

Nat ma nocki przez te zebiska do du... calkiem :/ wiec i sie nie wysypiam , a cyc goni cyca :/
a tak jest kochany na maksa :)

dzisiaj obudzil mnie masaz uda hehe
otwieram oczy , a Nat siedzie usmiecha sie i glaszcze mnie po udeczku :) to juz krok do przodu , bo zawsze pobudka dosc brutalna byla , oczy owteiral nam , albo palce do nosa hehe
smieje sie caly czas , ludzi zaczepia wszdzie , bardzooo kontaktowy chlopak :))

no i czekamy na dwojki gorne moze po tym nastapi przelom i nasze przespane nocki powroca ?? :))

Cześć kochane... Ja też mam problem z nadrobieniem, więc spróbuję jutro z pracy coś napisać... A dzisiaj chciałam wam życzyć miłego wieczoru... :happy:

Paulina - jeju, strasznie mi przykro... Mam nadzieje, ze Twoja przyjaciolka wroci szybko do siebie... Trzymam za nia kciuki!

Pok takie paskudztwo ten tort, co???;PPP

Karola, spokojnie, nie jest źle u koleżanki, trochę się pośmiałyśmy bo była też jej siostra, ma kochającego męża, na pewno damy radę jej pomóc po tym wszystkim- niech tylko do końca ozdrowieje...

a ja się żegnam i kolorowych;))

reklama
Dzień dobry. Wkraczam z kawką w nowy dzień. Kto się dołączy?
Cześć Cora. Ważna sprawa obrała właściwy kierunek? Chyba tak, bo taki piękny uśmiech z samego rana :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry