• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No właśnie się zastanawiam gdzie KUOTY :eek: lampka się pali, a postów brak :sorry:
Boris Kochana różnie ze spaniem, ale nawet jak się przebudzi, to wystarczy piciu dać i moment zasypia :-) Po ośmiu miesiącach ponownie zaczęłam romansować z Morfeuszem :)))) Bossskie uczucie!!!

Zuzinka - prześpij grzecznie całą nockę, mamusia będzie się bardzo cieszyć :)

Chciałabym wrócić chociaż na pół etatu, no ale nie da rady.. :( musiałabym dojeżdżać jakieś 200 km

Ja do końca października jestem w domu i tak mi się wydaje, że to już za chwilę:-(mogliby wydłużyć macierzyński do roku!

Made och zazdraszczam Ci okropnie, bo ja spać uwielbiam ino nie ma jak, na dodatek Szanowny mleko zrobi, kołderką się nakryje i idzie w kimacza a ja walczę z gnomikiem czasami i po 2 godziny i nerwa mam, że czasami w Ł. buteleczka po mleku poleci:-D

SOM KUOTKI :D

Ostatnia edycja:
rurecko - jak ja Cię rozumiem....u mnie już było bardzo źle....siadałam w nocy na łóżku i płakałam z bezradności :/ A często gęsto płakałam z cyckiem w Borisowej paszczy :eek: Skończyło się to wraz z odstawieniem od piersi....KUOTEK MÓJ KOCHANY uratował moją psychę! Do końca życia będę wdzięczna :))

napisałam podanie o wychowawczy, ale pewnie zwolnię się za jakiś czas i tutaj czegoś poszukam, pewnie nie będzie to łatwe (w sensie znalezienie nowej prac :) )

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry