reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No właśnie się zastanawiam gdzie KUOTY :eek: lampka się pali, a postów brak :sorry:
Boris Kochana różnie ze spaniem, ale nawet jak się przebudzi, to wystarczy piciu dać i moment zasypia :-) Po ośmiu miesiącach ponownie zaczęłam romansować z Morfeuszem :)))) Bossskie uczucie!!!

Zuzinka - prześpij grzecznie całą nockę, mamusia będzie się bardzo cieszyć :)

Chciałabym wrócić chociaż na pół etatu, no ale nie da rady.. :( musiałabym dojeżdżać jakieś 200 km

Ja do końca października jestem w domu i tak mi się wydaje, że to już za chwilę:-(mogliby wydłużyć macierzyński do roku!

Made och zazdraszczam Ci okropnie, bo ja spać uwielbiam ino nie ma jak, na dodatek Szanowny mleko zrobi, kołderką się nakryje i idzie w kimacza a ja walczę z gnomikiem czasami i po 2 godziny i nerwa mam, że czasami w Ł. buteleczka po mleku poleci:-D

SOM KUOTKI :D

Ostatnia edycja:
rurecko - jak ja Cię rozumiem....u mnie już było bardzo źle....siadałam w nocy na łóżku i płakałam z bezradności :/ A często gęsto płakałam z cyckiem w Borisowej paszczy :eek: Skończyło się to wraz z odstawieniem od piersi....KUOTEK MÓJ KOCHANY uratował moją psychę! Do końca życia będę wdzięczna :))

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oj tam MADE - kuot sam też 7 m-cy nie spał, więc się trochu przejmował swoją długotrwale nieśpiącą koleżanką ;-)

reklama
Emyly - wychowawczy możesz ciągnąć maksymalnie ile możesz, i podjąć pracę. Jedno nie wyklucza drugiego, a zawsze to lata przepracowane do emerytury ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry