- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Czarny Kocur
Made by Made :*
A mój Ufolek dostał butlę do wózka i..... śpi  

PAULA choć torcik cudowny, to podziękuję, bo po 9 miesiącach całkowicie wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży )) I mam zamiar to utrzymać. Dwa tygodnie temu zaczęłam trochę ćwiczyć i udało się zgubić resztę nadmiaru
)) I mam zamiar to utrzymać. Dwa tygodnie temu zaczęłam trochę ćwiczyć i udało się zgubić resztę nadmiaru 

PAULA choć torcik cudowny, to podziękuję, bo po 9 miesiącach całkowicie wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży
Czarny Kocur
Hej MARY! Tobie też miłego! :-)

mademoiselle
Fanka BB :)
Ja też wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży  ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem
 ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem  czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko
 czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko 
Wróciła darmówka :-):-):-)

ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem
 ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem  czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko
 czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko 
Wróciła darmówka :-):-):-)
paulina.pro
dobra,, to sama się nie poodchudzam teraz )) ja twierdzę,że teraz zacznie mi się strasznie dużo zamieszania w życiu i dwa razy jeszcze spalę te kalorie
)) ja twierdzę,że teraz zacznie mi się strasznie dużo zamieszania w życiu i dwa razy jeszcze spalę te kalorie )
)
miłego Mary )
)

miłego Mary
paulina.pro
a ja wróciłam do wagi sprzed Majki, przydałoby się do rozmiaru sprzed Daniela...ale ja wtedy cyczków w ogóle nie będę mieć!!!tak mi ich szkoda :-
:- -D
-D

:-
:-paulina.pro
Ewcia-haha ) to na stronie 11492 jest tort do polizania monitora
) to na stronie 11492 jest tort do polizania monitora ))
))

reklama

Czarny Kocur
PAULA ja nie mam wcale, bo moja uroda zawsze była taka, że na górze, oprócz twarzy  zawsze chuda byłam i żebra mi widać
 zawsze chuda byłam i żebra mi widać  Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała!
 Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała! 
Ee tam, nie ma czego żałować, powiadam Ci
MADE oj pamiętam, jak osiedlową darmówkę się ciągnęło

zawsze chuda byłam i żebra mi widać
 zawsze chuda byłam i żebra mi widać  Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała!
 Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała! Ee tam, nie ma czego żałować, powiadam Ci

MADE oj pamiętam, jak osiedlową darmówkę się ciągnęło

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: