- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
A mój Ufolek dostał butlę do wózka i..... śpi
PAULA choć torcik cudowny, to podziękuję, bo po 9 miesiącach całkowicie wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży
)) I mam zamiar to utrzymać. Dwa tygodnie temu zaczęłam trochę ćwiczyć i udało się zgubić resztę nadmiaru 
PAULA choć torcik cudowny, to podziękuję, bo po 9 miesiącach całkowicie wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży
Czarny Kocur
Hej MARY! Tobie też miłego! :-)
mademoiselle
Fanka BB :)
Ja też wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży
ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem
czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko 
Wróciła darmówka :-):-):-)
ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem
czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko 
Wróciła darmówka :-):-):-)
paulina.pro
dobra,, to sama się nie poodchudzam teraz
)) ja twierdzę,że teraz zacznie mi się strasznie dużo zamieszania w życiu i dwa razy jeszcze spalę te kalorie
)
miłego Mary
)
miłego Mary
paulina.pro
a ja wróciłam do wagi sprzed Majki, przydałoby się do rozmiaru sprzed Daniela...ale ja wtedy cyczków w ogóle nie będę mieć!!!tak mi ich szkoda
:-
-D
:-paulina.pro
Ewcia-haha
) to na stronie 11492 jest tort do polizania monitora
))
reklama
Czarny Kocur
PAULA ja nie mam wcale, bo moja uroda zawsze była taka, że na górze, oprócz twarzy
zawsze chuda byłam i żebra mi widać
Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała!
Ee tam, nie ma czego żałować, powiadam Ci
MADE oj pamiętam, jak osiedlową darmówkę się ciągnęło
zawsze chuda byłam i żebra mi widać
Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała! Ee tam, nie ma czego żałować, powiadam Ci

MADE oj pamiętam, jak osiedlową darmówkę się ciągnęło

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: