reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A mój Ufolek dostał butlę do wózka i..... śpi :)

PAULA choć torcik cudowny, to podziękuję, bo po 9 miesiącach całkowicie wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży :))) I mam zamiar to utrzymać. Dwa tygodnie temu zaczęłam trochę ćwiczyć i udało się zgubić resztę nadmiaru ;)

Zizi - najpewniej rozchodzi Ci sie spojenie lonowe. To normalne, ale bolesne. U nas pomaga na to fizjoterapia i akupunktura. Mnie przeszlo po porodzie.

Ja też wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży :eek: ale z Borisem, a chciałabym wrócić do rozmiaru sprzed ciąży z Mańkiem :oo2: czy mi się to uda...? Na razie nic na to nie wskazuje, mimo wielkich starań....ograniczenie jedzenia nie wystarczy, muszę zacząć ćwiczyć, tylko jakoś czasu nie ma, a i z motywacją ciężko :sorry:
Wróciła darmówka :-):-):-)

dobra,, to sama się nie poodchudzam teraz;))) ja twierdzę,że teraz zacznie mi się strasznie dużo zamieszania w życiu i dwa razy jeszcze spalę te kalorie;))

miłego Mary;))

Witam:-)

a ja się bezczelnie pochwalę, że mam wagę sprzed ciąży z Maciusiem, a nawet trochę mniej:-p i torcika Paulinie nie odmówię:-p:-D

reklama
PAULA ja nie mam wcale, bo moja uroda zawsze była taka, że na górze, oprócz twarzy :dry: zawsze chuda byłam i żebra mi widać :eek: Cyckami nacieszyłam się w moim życiu zaledwie kilka lat, bo poszły w siną dal jak Kamiś miał pół roczku, a mi pokarm zanikł z dnia na dzień. Potem wróciły ze strojoną wielkością na czas Ufolka i tylem je widziała!
Ee tam, nie ma czego żałować, powiadam Ci :-p

MADE oj pamiętam, jak osiedlową darmówkę się ciągnęło :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry