kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa znam ale Maks ostatnio się za mądry na to zrobił. Myślę że już czas żebym mu przed snem w odcinkach czytała. Nie mogę się doczekać kiedy mu ronję córke zbójnika przeczytam to moja ulubiona książka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a z racji tego żr wieczór to mój czas relaksu niech też z tego czytania coś mam;-)
. zaniechałam czytania takich bajek jak po lekturze Tomcia Palucha mój Misiu zaczął bać się ciemności, teraz nie zna nawet czerwonego kapturka, chociaż w kogutku ziutku też była akcja z pożeraniem i jakoś przetrwał, może dorósł w końcu do takich brutalnych scen...A znacie Janoscha?? U nas jego opowiastki są hitem nad hitami. Bardzo mądre, fajne, akurat takie na 15-20minut czytannia przed snem. Ja plecam wydawnictwo znak, mamy dokładnie to Panama. Wszystkie opowieści o Misiu i Tygrysku Janosch - informacje o książkach, sklep, księgarnia internetowa mogę czytać w kółko, Majka uwielbia.
A na 4 urodziny chce jej dać to, mam już kupione, schowane, też przepiękne i polecam Powiastki Beatrix Potter (druk) - Beatrix Potter - Merlin.pl
Seria o Franklinie fajna ale rzeczywiście to dla takich 2latków