Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie jest alfą i omegą. Dla rodzica jest to oczywiste, ale dla dziecka nie...

Mój syn ma już 5,5 roku, a te sytuacje miały miejsce jakieś pół roku temu, więc każdorazowo, przychodziłam i tłumaczyłam, że bardzo się zdenerwowałam, że tak naprawdę nie chciałam tego zrobić i że go przepraszam, bo nie wolno nikogo bić. Jak syn był mały, zdarzało mu się zamierzać się na mnie, czy nawet uderzyć, ale wtedy zawsze zadawałam mu jedno pytanie " czy Ciebie ktoś biję, więc dlaczego Ty mnie uderzyłeś?" i muszę przyznać, że problem się skończył. Mimo bardzo żywiołowego charakteru prawie nie zdarzały mu się agresywne zachowania w stosunku do siostry. Wierzę, że w dużej mierze dlatego, że nie dostawał klapsów.
), z córką muszę walczyć, bo schodzi z pufki, ale jestem konsekwentna i wiem, że przyniesie to efekt.każde dziecko przechodzi etap 'buntu i histerii', trzeba to jakos przezyc, a najlepszą metodą jest nie zwracanie uwagi na to, wiem że to trudne jak np. w sklepie on sie rzuca a wszyscy się patrzą na Ciebie jak na wredną matkę, ale to dla dobra Twojego i dziecka. Nie daj wejść sobie na głowę, im wcześniej zareagujesz to potem nie będziesz mieć problemów większych. Powodzenia!
Drogie mamy,
Jest wychowywany – bez agresji, w domu jak w domu zdarzają się kłótnie, ale bez przemocy.
Ostatnio zdarza się, że dostaje klapsa w rękę lub pieluchę gdy już nerwy puszczają.
Monika